Смешни грешки при снимање на ТВ сериите (bloopers) и смешни/интересни видеа од серии

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Од кога ја мисалм темава и сега најдов време да ја направам:D
Насловот не го напишав целиот бидејќи е многу долго насловот го проширувам:
Смешни грешки при снимање на Тв сериите и смешни/интересни видеа од серии

Сите гледаме во серијта како се е совршено, како сите добро глумат... Но од лично искуство на некои драми кога се вежба се прават многу грешки: ќе испогрешиш, ќе заборавеш....

Постирајте некои смешни грешки (blooper) од сериите што ги гледате/гледавте или смешни сцени.

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger and Scars31

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
не мора само во сериите ..
еве нешто на шо се имаам смеено со денови ...

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ете малку го сменив насловот и ја премсетив темата, бидејќи кога беше отворена темата немаше ТВ форум и така.

Nikola

Полноправен Член
20 февруари 2012
59
41
18
Skopje
Хахахаха. Полн погодок. Конечно ја најдов и оваа тема. Месец јуни 2012 е месец на ЕП во фудбал. Пред некој ден на натпреварот помеѓу Холандија.. не ми текнува која беше другата репрезенација коментарот направи таков кикс за кој се смеев цела вечер. Наместо да каже:
-Холанѓанците се во портокалови дресови.- тој се избаци со:
-Портокаловите се во холандски дресови.
Инаку има уште мноооооооогууу киксови поготово од турскиве серии, ама сега не ми текнуваат некои од нив со добар впечаток.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Хахахаха. Полн погодок. Конечно ја најдов и оваа тема. Месец јуни 2012 е месец на ЕП во фудбал. Пред некој ден на натпреварот помеѓу Холандија.. не ми текнува која беше другата репрезенација коментарот направи таков кикс за кој се смеев цела вечер. Наместо да каже:
-Холанѓанците се во портокалови дресови.- тој се избаци со:
-Портокаловите се во холандски дресови.
Инаку има уште мноооооооогууу киксови поготово од турскиве серии, ама сега не ми текнуваат некои од нив со добар впечаток.
Ме потсети на ова

• Ми се допаѓа
Реакции: Nikola