Сите наоколу се мажат/женат, а вие...

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128
1,053
30
Не се замарам,има време ќе дојде и тој ден
 

minion

Истакнат Член
18 мај 2018
12
7
103
Нормала, има време, не ми е јасно зашто толку брзаат. На 18 години да си верена и да се омажиш, си се чудам на другаркиве од основно и средно. (think)
 

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Бев на чекор до брак но се се растури пред да се случи искрено сега ми е мило и мислам дека порано требаше да го остранам крлжот од мене. Нејсе имам време да ја најдам вистинската личност макар и на крај на свет