Силување

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,853
2,668
1,683
Han Wavel
Немам коментар, после некако детево од 12 години ќе е криво, во случај на не дај Боже...
Нели, сите си го бараат де.
И јас не би поштедила ниту еден живот на педофил што се решава да допре дете. Око не би ми трепнало.
Епа кој е крив? Столе да не е крив? На Столе само му е досадно.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Electra