Се прашувам?!

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
се прашувам....што постигнуваат цуриве низ град што носат КРЗНО??? :banghead Им се вртам и им се чудам! До модата им е или покажуваат убиство??? АМАН!:mad

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Се прашувам дали е садомазохизам (казна кој самите себе) да поддржуваме некој во неговата љубомора кон нас а ние сме нели интелектуални хомосапиенси кои знаат што треба а што не. Ние не сме нели на ниво од некои едноклеточни паразитни амеби кои се лепат на се ...

Фала, пријатно... Не мора одговор на прашањево, тоа беше туку - тики - така онака колку да се праша а да не се очекува одговор затоа што одговорот на ова прашање треба да си го дадеме самите на себе и да размислиме за него а не да го кажеме на тој што не прашал...

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Се прашувам дали и ти беше како сите други...лажлива?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Се прашувам... многу работи се прашувам и ми се смачи веќе да се прашувам сакам одговори!
А иначе така најчесто што си се прашувам е зашто живеам? За кого? Зашто па баш јас можеше да биде некоја друга или барем еден од двајцата браќа мораше ли баш јас?
Друго нешто што се прашувам зашто секогаш мене ми влегува контрола во автобус бе, па не е фер, да не може човек на раат да се шверцува? :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Се прашувам дали во рајот има печени пилиња и стела артоа?

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Се прашувам дали во рајот има печени пилиња и стела артоа?

само крилца и крофни:gladen
death-healthy_eating-eating_healthily-junk_foods-fast_foods-healthy_diets-aban457l.jpg
food-drink-angel-heaven-hors_doeuvres-buffalo_wing-halos-rman14793l.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Pica pica