Но кога тој ја погледна како си ги трие градите, неговото плодило се укрути, се помисли да си легнат оти е доцна, но процесот на сперматогенеза веќе беше започнал, а таа не можеше да му одолее...Абе полека.
Кај се сеа, у веце или во одаја?
Јас сеуште сум во делот со цигарата.
И мирисот на дожд.
Косата и беше влажна од дождот. Надвор зазоруваше.
Заедно отидоа во тоалетот, решија да се тушираат, па да спијат... но...
...но во тоалетот видоа глушец и таа писна на цел глас. Тој тргна по нешто што би можело да му послужи за да го утепа глушецот и на крај најде метла. Ја грабна метлата и го утепа глушецот додека таа беше видно вознемирена поради тоа. Го фрли глушецот, го исчисти тоалетот, и` пријде и и` шепна „Сега сме повторно сами...“. Таа повторно беше возбудена. Неговото присуство ја правеше да се чувствува посебна, при секој негов допир се топеше. Го фати за рака и го однесе во тоалетот. Ја наполни кадата со вода, запали свеќи и стави миризлива сол. Му дозволи да прави се` што ќе посака со нејзиното тело додека таа уживаше во потчинетоста.
што ке смислују, нели стфарно ти кажува за њега, колко јако ви било, сфе сте праиле : ) а у два три пут, тк на тарасу ли у хотел или тк на плажу навечер пијани ?
абе у када сетогаш таа го погали за јајцињата длабоко во боксериците што жена му ги купи за велигден, и се допаѓаше тоа што му беа толку цфрсти, се напали многу, го напали и него уште лолллл хахах
ја мислу за тј прф пут, на тарасу, а тој сс каду ја не га знам бш, знам дудлало се на кило само.....абе у када се
Но кога тој ја погледна како си ги трие градите, неговото плодило се укрути, се помисли да си легнат оти е доцна, но процесот на сперматогенеза веќе беше започнал, а таа не можеше да му одолее...
Тој и рече ’’на здравје’’.Ти благодарам миличок - одговори таа и продолжи да го задоволува...Заеби, не сум ова јас. Ми го утепа глуфчето
....проблемот настана кога тој посака оралка во када, арно ама и влезе пена во носот. Почна да кива...