Секс приказна

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
што ке смислују, нели стфарно ти кажува за њега, колко јако ви било, сфе сте праиле : ) а у два три пут, тк на тарасу ли у хотел или тк на плажу навечер пијани ?

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Абе полека.
Кај се сеа, у веце или во одаја?
Јас сеуште сум во делот со цигарата.
И мирисот на дожд.

Косата и беше влажна од дождот. Надвор зазоруваше.
Заедно отидоа во тоалетот, решија да се тушираат, па да спијат... но...
Но кога тој ја погледна како си ги трие градите, неговото плодило се укрути, се помисли да си легнат оти е доцна, но процесот на сперматогенеза веќе беше започнал, а таа не можеше да му одолее...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
...но во тоалетот видоа глушец и таа писна на цел глас. Тој тргна по нешто што би можело да му послужи за да го утепа глушецот и на крај најде метла. Ја грабна метлата и го утепа глушецот додека таа беше видно вознемирена поради тоа. Го фрли глушецот, го исчисти тоалетот, и` пријде и и` шепна „Сега сме повторно сами...“. Таа повторно беше возбудена. Неговото присуство ја правеше да се чувствува посебна, при секој негов допир се топеше. Го фати за рака и го однесе во тоалетот. Ја наполни кадата со вода, запали свеќи и стави миризлива сол. Му дозволи да прави се` што ќе посака со нејзиното тело додека таа уживаше во потчинетоста.

Заеби, не сум ова јас. Ми го утепа глуфчето :nah

....проблемот настана кога тој посака оралка во када, арно ама и влезе пена во носот. Почна да кива...

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
што ке смислују, нели стфарно ти кажува за њега, колко јако ви било, сфе сте праиле : ) а у два три пут, тк на тарасу ли у хотел или тк на плажу навечер пијани ?

На тараса, на тараса, и то гоцева....:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
тогаш таа го погали за јајцињата длабоко во боксериците што жена му ги купи за велигден, и се допаѓаше тоа што му беа толку цфрсти, се напали многу, го напали и него уште лолллл хахах

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
тогаш таа го погали за јајцињата длабоко во боксериците што жена му ги купи за велигден, и се допаѓаше тоа што му беа толку цфрсти, се напали многу, го напали и него уште лолллл хахах
абе у када се

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Но кога тој ја погледна како си ги трие градите, неговото плодило се укрути, се помисли да си легнат оти е доцна, но процесот на сперматогенеза веќе беше започнал, а таа не можеше да му одолее...

....и го допре за тестисите. полека се спушти надоле и нежно го зема во својата уста. уживаше додека го гледаше така беспомошен и зависен од неа. не траеше долго. наскоро нејзината уста беше полна со неговата течност...

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Заеби, не сум ова јас. Ми го утепа глуфчето :nah

....проблемот настана кога тој посака оралка во када, арно ама и влезе пена во носот. Почна да кива...
Тој и рече ’’на здравје’’.Ти благодарам миличок - одговори таа и продолжи да го задоволува...