Секс приказна

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Ќе се потрудат :rofl хахахахаха
Како и да е, добар крај, само штета што не се плеснаа на тераса, додека сите други беа во брзање и никој не им обрнувал внимание :spin

Абе во соба се во кревет, пушат цигара!!! :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Откако измрзнаа на ладното, решија да влезат внарте. Прозорот беше отворен, па внатре мирисаше на пролетен дожд. Легнаа и запалија цигари. ,,Најубавата цигара,, рече таа и се насмевна.

По неколку мига.... Девојката отиде до тоалетот да се освежи додека дечкото ја гасеше цигарата и се измолкна позади неа...

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Нејзините воздишки ја скокоткаа тишината во одајата. Рацете и беа во неговата коса додека тој се сладеше со нејзините вагинални лубрикантни течности. Одеднаш почнаа нозете да и се тресат како на млада срна, почна да го собира чаршавот во своите нежни дланки, тој повеќе го убрза неговото јазично торнадо, таа воскликна од задоволство, пушти крик , извика ’’доаѓам!’’ , во истиот момент се воздигна до боженственост...

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Абе полека.
Кај се сеа, у веце или во одаја?
Јас сеуште сум во делот со цигарата.
И мирисот на дожд.

Косата и беше влажна од дождот. Надвор зазоруваше.
Заедно отидоа во тоалетот, решија да се тушираат, па да спијат... но...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Trouble

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
а за кои људи зборимо цело време ? кој сс кога се евбаја, куде ? хх

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Јас и швалерот.
Во Дубровник.
Ај сеа смисли ни нешто!!!
(happy)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
...но во тоалетот видоа глушец и таа писна на цел глас. Тој тргна по нешто што би можело да му послужи за да го утепа глушецот и на крај најде метла. Ја грабна метлата и го утепа глушецот додека таа беше видно вознемирена поради тоа. Го фрли глушецот, го исчисти тоалетот, и` пријде и и` шепна „Сега сме повторно сами...“. Таа повторно беше возбудена. Неговото присуство ја правеше да се чувствува посебна, при секој негов допир се топеше. Го фати за рака и го однесе во тоалетот. Ја наполни кадата со вода, запали свеќи и стави миризлива сол. Му дозволи да прави се` што ќе посака со нејзиното тело додека таа уживаше во потчинетоста.