Da vo pravo si Lady_PlanB te podrzuvam sekako ako e ubav zosto da ne !
Дали сте имале или сакате да имате секс на првиот состанок? Дали мислите (вие жените) дека тоа е нешто не морално или пак само убаво поминато време?
Дали би ја ценеле повеќе или помалку (а можеби и вашатта почит нема да се промени) доколку жената со која прв пат излегувате ви даде добро задоволство?
Дали тоа што е недостижна ве прави да ја посакувате се повеќе?
да не сака дома да ја носиш како што кажа сексот е задоволство, и нема врска дали ќе биде на прв или последен состанок... најнормално е да се расчистат работите на почеток и така да си тераш... а тоа што некои глумат недостижни не ги прави дами, спред мене, тоа е само некој комплекс, и сигурно имаат многу изгубено со тоа глумење светици, пошто секој си има потреби само ги кријатДа, сум имал секс на прв состанок и тоа на повеќе пати.Сексот (како задоволство) не треба да се потценува на било каков начин.Можеби тоа го прават недораснати тинејџери.Можеби е и до генерацијата.Према мене не би било џентлментски да се потцени дама на било каков начин, а камоли за таква работа.Секако однапред договараш дискреција.
Тоа недостижна најчесто си го сфаќам како мотив машкото повеќе да се потруди да флертува, да се додворува со цел да ја освои дамата.Тука зависи од шармот,харизмата, однесувањето кое го има машкото према дамата, секако без да биде злоупотребено од страна на дамата во смисол да „крене“ акции.Конкретно не би рекол дека тоа прави да ја посакувам повеќе од причина што во повеќето случаи, бар што мене ми се имаат случено имало некакво „жарче“ или искра и без проблеми се одвивале работите.
Сепак, така ми се трефнало.Се зависи од местото, ситуацијата,дали сте поднапиени,дали имате каде да ја однесете дамата(некои се лутат на мотел/хотел) дали имате превозно средство итн итн.
да не сака дома да ја носиш како што кажа сексот е задоволство, и нема врска дали ќе биде на прв или последен состанок... најнормално е да се расчистат работите на почеток и така да си тераш... а тоа што некои глумат недостижни не ги прави дами, спред мене, тоа е само некој комплекс, и сигурно имаат многу изгубено со тоа глумење светици, пошто секој си има потреби само ги кријат
абе што ти е тебе да ми се приближиш... АЛОООО ДЕВОЈКООО СВЕСТИ СЕ, НЕ СИ ТИ КРАЛИЦААА ... ако си скромна не привлекуваш повеќе од некоја што покажува се што има и тоа го нуди на тацна...Од лично искуство ти кажувам дека поголеми ми биле шансите секогаш кога ќе кажам дека ќе одиме во лично мој стан отколку кога ќе им кажам дека би оделе во некој мотел/хотел.Кај тебе дома, доколку живееш со родители не се ни нафаќаат и те прават луд
А во во врска со кренатите, има интересна случка која би сакал да ја споделам со тебе, и со останатите секако.
Излегувам во дискотека.Јас со уште неколку мои најдобри другари.И нели супер журка, се пие се забавуваме и нормално е да шмекнеш некоја девојка.На еден мој другар му се допадна една девојка која би рекол дека не беше некоја онака нај нај во смисол диско кралица или слично туку ете по скромна девојка.И приоѓа и девојката почнува да добива напади на паника демек кој е тој што смее да и се доближи на нејзе.
Истата вечер, другарот оди да разговара со уште една девојка која навистина беше со манекенско тело и ептен убаво лице.девојката прифати
Иронична приказна по малку но реална бар денес