Секс на прв состанок или не?

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
абе што ти е тебе да ми се приближиш... АЛОООО ДЕВОЈКООО СВЕСТИ СЕ, НЕ СИ ТИ КРАЛИЦААА ... ако си скромна не привлекуваш повеќе од некоја што покажува се што има и тоа го нуди на тацна...
али ово је Балкан и така ќе си живееме... значи биди си природна ако ти се е*е оди и изеби се со некој, ако ти се играј играј... ако ти се пие, пиј... што к*р мислиш што ќе речат утре...

Девојко секоја чест за мислењево, би ти дал рака или би ти симнал капа :D
Значи дојдовме до тоа дека бар за мене не постои нешто недостижно.Доколку силно си зацртал дека некоја девојка ќе ја освоиш ќе најдеш начин и причина да го направиш тоа.
Глумењето на недостижна е сосема друга приказна, најчесто тоа се девојки кои си имаат создадено комплекс на повисока вредност или пак некои кои си се преценуваат па чекаат принц на коњ.
Некои пак чекаат да им отвориш врата од BMW X6, некои лично твој стан и слично.
Девојка која е искрена и објективна, која што знае што посакува во даден период во дадена ситуација не бира место и време :) Бар тоа е мое лично мислење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Baronessa

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Девојко секоја чест за мислењево, би ти дал рака или би ти симнал капа :D
Значи дојдовме до тоа дека бар за мене не постои нешто недостижно.Доколку силно си зацртал дека некоја девојка ќе ја освоиш ќе најдеш начин и причина да го направиш тоа.
Глумењето на недостижна е сосема друга приказна, најчесто тоа се девојки кои си имаат создадено комплекс на повисока вредност или пак некои кои си се преценуваат па чекаат принц на коњ.
Некои пак чекаат да им отвориш врата од BMW X6, некои лично твој стан и слично.
Девојка која е искрена и објективна, која што знае што посакува во даден период во дадена ситуација не бира место и време :) Бар тоа е мое лично мислење.
али тие не мислат на тоа дека и звезди ќе им симнеш и се ќе направиш и откако ќе ја изебеш, пак можеш да ја оставиш... значи не може со тоа Недостижна да постигнеш некој да те сака...

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
али тие не мислат на тоа дека и звезди ќе им симнеш и се ќе направиш и откако ќе ја изебеш, пак можеш да ја оставиш... значи не може со тоа Недостижна да постигнеш некој да те сака...

Не знам како вие женските си правите и не ви се мешам околу таа работа.Но пример јас пред да излезам се договарам со другарите: Пиеме или бркаме женски? :D
Идеме со таква помисла и сум спремен за секс за една вечер.Не знам што би очекувала девојка која го крева опашот, и пристапува да влезе кај тебе во кола и да ја носиш на некоја си локација? Дека јас сум заљубен во нејзе? Или дека патам по нејзе?

Се е чисто забава и уживање во задоволството :D

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Никако за секс на првиот состанок,секое машко искористува а после девојката е таа што ги сноси последиците и што ќе заврши како невредна особа ,затоа драги мои доколку некој ве сака вистински ќе чека колку и да ви е потребно време , а за секс на првиот состанок никогаш НЕЕЕЕ!!:angel

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana

Karla

Нов член
14 февруари 2012
8
15
3
34
да не сака дома да ја носиш :rofl како што кажа сексот е задоволство, и нема врска дали ќе биде на прв или последен состанок... најнормално е да се расчистат работите на почеток и така да си тераш... а тоа што некои глумат недостижни не ги прави дами, спред мене, тоа е само некој комплекс, и сигурно имаат многу изгубено со тоа глумење светици, пошто секој си има потреби само ги кријат

Не мора да значи дека некои глумат светици ако не сакаат секс на првиот состанок, не мора да значи дека глумат недостижни и не мора да значи дека е комплекс, значи секој има право на избор како ќе се постави во одредена ситуација. Да, сите имаат свои потреби ама и секс на прв состанок не е некое решение за да се задоволат тие потреби. Значи ова треба да го сфатиме као практикувајте задолжително секс на прв состанок за да не изгубите многу? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Не мора да значи дека некои глумат светици ако не сакаат секс на првиот состанок, не мора да значи дека глумат недостижни и не мора да значи дека е комплекс, значи секој има право на избор како ќе се постави во одредена ситуација. Да, сите имаат свои потреби ама и секс на прв состанок не е некое решение за да се задоволат тие потреби. Значи ова треба да го сфатиме као практикувајте задолжително секс на прв состанок за да не изгубите многу? :)
вака маче, никој не рече нон стоп на секој прв состанок да се задоволуваш... не сваќај се толку при срце :kafe

Karla

Нов член
14 февруари 2012
8
15
3
34
вака маче, никој не рече нон стоп на секој прв состанок да се задоволуваш... не сваќај се толку при срце :kafe

Воопшто не си ставив ништо при срце, само сакав да го кажам моето мислење. Мислам дека има навистина девојки кои не практикуваат секс на прв состанок и не значи дека глумат светици како што кажа ти и "сигурно имаат многу изгубено со тоа глумење светици, пошто секој си има потреби само ги кријат" , ако не станува збор за губење на многу нешта со тоа што не практикувале секс на првиот состанок, за што станува збор?

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Воопшто не си ставив ништо при срце, само сакав да го кажам моето мислење. Мислам дека има навистина девојки кои не практикуваат секс на прв состанок и не значи дека глумат светици како што кажа ти и "сигурно имаат многу изгубено со тоа глумење светици, пошто секој си има потреби само ги кријат" , ако не станува збор за губење на многу нешта со тоа што не практикувале секс на првиот состанок, за што станува збор?
абе маче, никој не ти рече да го практикувас тоа како наутро миење заби... значи секоја од тие девојки 100% го има посакано тоа... а секој од нас си носи маска затоа ги нареков глумење светици, пошто не можеш да убдиш никој дека секоја жена потсвесно е dirty... па ајде бе сите ќе бидеме светици, и можно е некој од тие момци кои ќе ти се нафрлаат да е оној "вистинскиот"... значи не зборам сите изебиги за да видиш кој е тој... ама барем не се криј позади недостижноста... да видиш некој топ модел на улица, нема да го посакаш во тебе? ха.. за тоа се однесува тоа "светици..." пошто човек си и хормоните си работат...

Karla

Нов член
14 февруари 2012
8
15
3
34
абе маче, никој не ти рече да го практикувас тоа како наутро миење заби... значи секоја од тие девојки 100% го има посакано тоа... а секој од нас си носи маска затоа ги нареков глумење светици, пошто не можеш да убдиш никој дека секоја жена потсвесно е dirty... па ајде бе сите ќе бидеме светици, и можно е некој од тие момци кои ќе ти се нафрлаат да е оној "вистинскиот"... значи не зборам сите изебиги за да видиш кој е тој... ама барем не се криј позади недостижноста... да видиш некој топ модел на улица, нема да го посакаш во тебе? ха.. за тоа се однесува тоа "светици..." пошто човек си и хормоните си работат...

Едно е да посакуваш, а друго е да практикуваш секс на секој прв состанок. Кој е вистинскиот може да се открие на милион други начини освен на овој, верувај. Па да видам некој топ модел на улица можеби ќе го посакам, ама тоа е сосем различно од она што го дискутиравме досега, ама нема врска. Не разбираш што сакам да кажам... ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena