Секс на прв состанок или не?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Епа и машко што ќе си побара од прва вечер е несериозен и одма се знае какви намери има со девојката ...
а мажите што се нудат и инсистираат од прва вечер секс тие што се? мушки курви?!:nerd (на кого упали тоа супер ,а ако не упали кај некоја девојка тогаш може да биде у врска со неа ... ах какво примитивно мислење... )а инаку за маж треба к***а да го среди и да знае да цени вистински вредности (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
темава е тууууу мач олд скул лајк ми :)
мислам дека на денешно време и не ни треба да се прашуе ова :)
денешнава младина...првиот пат се гледаат вториов пат типкава доаѓа трудна :)
и после биде строго не за секс на 1 состанок :rofl

иначе за мене да си кажам неам нишо против ако е тоа само секс најт, а ако е за врска ај не :pusi

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
не сум против секс на прв состанок ако е без обврски и ако тоа е однапред дефинирано, не ради друго туку дека многу од девојките често се залажуваат.. не го спорам ни тоа дека не е можно да продолжат двајца во врска иако почнале со секс.. можеби најмногу зависи од тоа како тече состанокот, дали се знаат од предходно и дали првата причина поради која отишле на состанок им била да легнат нешто или да се запознаат подобро..
на мене ми се нема случено најмногу поради тоа што за да имам секс со некого не ме привлекува само физичкиот изглед, или пак можеби не сум имала некоја шанса која во никој случај не била за испуштање :unsure

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
А бе у наше време тие шо даваа од прва ку*ви ги викаа... Сеа се други времиња. Сеа други фрази се користат. Сеа сме 21 век. Сеа ем сме современи, ем се држиме на старото??? Ако дае некоа одма тогаш лесна е, авантура за една ноќ и ништо повеке. Ако не даде живее во времето на дедо Ное. Од женска страна, ако дала па што, ги има истите права со мажите, оти да не, и се сака и нејзе. Ако не даде или има дечко па ептен го сака или не и се бендисал типот.
Јас лично не би дала одма, од кај го знам шо животиња е.

• Ми се допаѓа
Реакции: turop

Goce_Nik

Полноправен Член
26 јуни 2012
44
22
8
Skopje
porano koga bev tinejger ne mi bese toa bitno i ne se zamarav mnogu mnogu...:) aa segaaa sostanok (prv, na slepo, neznam kakov...) bez seks e zaludno potroseno vreme (facepalm)

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Жива глупост е тоа, посебно после ако не се сретнеш со тоа момче..
Па и кога го правиш тоа без чуство и без љубов онака колку да имаш секс, не знам и кој е ефектот,
што ќе те исполни овде....

• Ми се допаѓа
Реакции: turop

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
не сум против секс на прв состанок ако е без обврски и ако тоа е однапред дефинирано, не ради друго туку дека многу од девојките често се залажуваат.. не го спорам ни тоа дека не е можно да продолжат двајца во врска иако почнале со секс.. можеби најмногу зависи од тоа како тече состанокот, дали се знаат од предходно и дали првата причина поради која отишле на состанок им била да легнат нешто или да се запознаат подобро..
на мене ми се нема случено најмногу поради тоа што за да имам секс со некого не ме привлекува само физичкиот изглед, или пак можеби не сум имала некоја шанса која во никој случај не била за испуштање :unsure
Све некако ми иде ама овдека запнав. Како тоа однапред дефинирано за нешто што се прави во прво запознавање? Just a thought....

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Kitty

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
Све некако ми иде ама овдека запнав. Како тоа однапред дефинирано за нешто што се прави во прво запознавање? Just a thought....
прв состанок, не прва средба/запознавање.. океј не дека многу јасно може да дефинираме што всушност е состанок и дали заедничко излегување во друштво е состанок и сл... невермајнд,. мислев доколку намерите се веќе однапред јасни*