Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Дефинитивно една од најинтересните утакмици досега. Американците со ваква одбрана верувам дека ќе стигнат до второ место во групата. Гана колку што можеа пробуваа, се мачеа да ја протнат топката и после 82 минути конечно успеаја, но кратко издржаа без да примат гол. Јирген Клинсман сметам дека е добар селектор и спремен да ги однесе америте во втора фаза.
Донован зашто не им е викнат на Американциве? Мислам дека ќе беа изненадување со него, не дека и вака не можат ама сепак он најдобар нели им е. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Иран - Нигерија реприза даваат (facepalm)(facepalm)(facepalm) какви лудаци, најдосадната утакмица ја репризираат (facepalm) џабе чекав ебате јас мислев Германија ќе ја даваат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Донован зашто не им е викнат на Американциве? Мислам дека ќе беа изненадување со него, не дека и вака не можат ама сепак он најдобар нели им е. :)
32-3 години е Донован, ако не се лажам играше уште од 2002-ра во Јапонија-Ј. Кореа. Доста му беше 3 првенства, има помлади кои допрва треба да се покажат, а и ко што гледам крилен напаѓач не им е толку потребен. Мене ме изненади одбраната на САД, не очекував дека ќе бидат толку тврди.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дефинитивно една од најинтересните утакмици досега. Американците со ваква одбрана верувам дека ќе стигнат до второ место во групата. Гана колку што можеа пробуваа, се мачеа да ја протнат топката и после 82 минути конечно успеаја, но кратко издржаа без да примат гол. Јирген Клинсман сметам дека е добар селектор и спремен да ги однесе америте во втора фаза.

Со Фридел и Донован САД ги елиминираа Португалците со Фиго и Деко, could happen again, настрана судијата вчера, слабо одигра Португал дури и со Гана не би рекол дека ќе победат.

Не се знае кои беа помотивирани :zelen, според мене заслужија Гана нерешено ама тоа е. Најбрзиот гол како што слушнав бил во 13та секунда, како успеале да дадат толку брзо гол, ни одбрана имало ни ништо :zelen.

:frantic

А денес...
HIDE YOUR DAUGHTERS, BELGIANS ARE COMING !!! :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ќе ви биде проблем секојдневно да пишувате кои натпревари се играат дента?
Нема да ни биде :zelen. Еве денес кои играат.
Од 18:00 Белгија - Алжир
21:00 Бразил - Мексико
00:00 Русија - Јужна Кореја

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да пробам точен резултат за утакмицава, 4:0 за Белгија :zelen. Алжир не ми се гледаат како да се добри нешто.
За Белгија: Courtois (GK), Alderweireld, Kompany (C), Vertonghen, Witsel, De Bruyne, Lukaku, Hazard, Van Buyten, Dembele, Chadli.
Алжир: Mbolhi (GK), Bougherra (C), Ghoulam, Halliche, Feghouli, Medjani, Bentaleb, Soudani, Taider, Mahrez, Mostefa.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Белгијците играа со силни репрезентации во квалификациите. Играа со Хрватска, Србија, Македонија. :rofl:rofl:rofl:rofl

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Белгијците играа со силни репрезентации во квалификациите. Играа со Хрватска, Србија, Македонија. :rofl:rofl:rofl:rofl
Аутрајдер напиша нешто слично на оваа тема, демек Белгија биле у јака група :rofl Абе си навива за нив дечкото и си ги брани.
На страна број 4 беше напишано нешто вакво. Напротив, групата беше лесна, освен Хрватска која е на повисоко ниво од другите просеци, така да Белгија лесно стигна на ова светско.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Аутрајдер напиша нешто слично на оваа тема, демек Белгија биле у јака група :rofl Абе си навива за нив дечкото и си ги брани.
На страна број 4 беше напишано нешто вакво. Напротив, групата беше лесна, освен Хрватска која е на повисоко ниво од другите просеци, така да Белгија лесно стигна на ова светско.
Не би рекол баш, србите се незгодни противници иако можеби овие квалификации ги играа ко без мотив, ама муабетот ми беше што ја спомна Македонија. Ако гледаш така, сите европски имаа лесни групи.

Он: Пенал за Алжир иако не ми личи на пенал. Фали Фелаини на средината, вака белгијците ко без идеја.