Браво само Бразил ја утнаМакедонија +25 голови
Шпанија -28
Белорусија -34
Тунис - Босна +50 голови
Австрија +32
Бразил 2
100% погодувам овој пат. Кога не може на друг начин, тогаш на голови ќе ги погодам.
Реков јас на голови ги погодувам. Кој ме послуша си зема пари.Браво само Бразил ја утна
Јас сигурно не...зашто сега видов што си напишал одкога изиграле,следен пат препишувам кога ќе ставиш,ама тагни ме за да видамРеков јас на голови ги погодувам. Кој ме послуша си зема пари.
Во кој момент се победивме сами кога судите дозволуваа напади на Хрватска и над 1 минута ? Кога двајца играчи ни исклучија без врска ? Кога исти ситуации за Хрватска беа судени ко фаул , исклучувања , престапи и нз уште што , а на спротивната страна го отепаа Стоилов и немаше ама баш ништо?Сами се победивме, буквално. Како само почнавме мислев дека ова лесна утакмица ќе е. Хрватите се виде дека беа изненадени, затоа во второ искористија се што може да се искористи. А ние, Маркоски 2 чисти шанси промашува, Манасков сам пред голман наместо доле да ја шутне тој во рака му мава, Кире без потреба се бунеше и само направи да имаме двајца играчи помалку. Разочаран сум дека се навикнав на победи, иначе не е ништо, четвртфинале обезбедивме уште да имаме послаб противник. Јас би сакал Словенија.
За другите натпревари после ќе пишам.
Во моментот кога имавме играч повеќе и 3-4 пати запревме контри кои можеа да бидат плус 3 голови. Тогаш имавме шанса да ги дотепаме, водевме 3 разлика и со уште 3 голови ќе беа 6, сигурен сум ако водевме со 6 разлика дека ќе победиме. А и во второ требаше Диви да брани, Борко заради тие негови глупи проценки не фати ниедна. Ама што е тука е, разочаран сум но и задоволен што ја поминавме групата.Во кој момент се победивме сами кога судите дозволуваа напади на Хрватска и над 1 минута ? Кога двајца играчи ни исклучија без врска ? Кога исти ситуации за Хрватска беа судени ко фаул , исклучувања , престапи и нз уште што , а на спротивната страна го отепаа Стоилов и немаше ама баш ништо?
Да се согласувам за тоа дека селекторот требаше да го тргне Борко кој во второ полувреме имаше само 2 одбрани! Потоа форсирањето на Никола на местото на Стоилов како и Филип Лазаров на местото на Наумче се ротации кои на меч со Хрватска несмеш да ги правиш ама голем дел во поразот имаа судите.Во моментот кога имавме играч повеќе и 3-4 пати запревме контри кои можеа да бидат плус 3 голови. Тогаш имавме шанса да ги дотепаме, водевме 3 разлика и со уште 3 голови ќе беа 6, сигурен сум ако водевме со 6 разлика дека ќе победиме. А и во второ требаше Диви да брани, Борко заради тие негови глупи проценки не фати ниедна. Ама што е тука е, разочаран сум но и задоволен што ја поминавме групата.
Ставањето на Лазаров беше заради тоа што Наумче со своите 180cm не може да ги пробие двометрашите на Хрватска. Тоа е што е, сега силите се насочени кон Австрија.Да се согласувам за тоа дека селекторот требаше да го тргне Борко кој во второ полувреме имаше само 2 одбрани! Потоа форсирањето на Никола на местото на Стоилов како и Филип Лазаров на местото на Наумче се ротации кои на меч со Хрватска несмеш да ги правиш ама голем дел во поразот имаа судите.