Свадбени обичаи

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
207
131
653
Јас на мојата свадба , од обичаи , испукав 5 куршуми од плашливец :rofl .

Инаку , само црковни обичаи поштувам , другото е се произлезено од народот . Не правев свадба со обичаи , само оној преку прагот го испоштувавме со маж ми , другите јок . А и мачење е за сите , не само за младите .
 
  • Like
Реакции: Ballet is my life