Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Doreah

Староседелец
14 јули 2013
16
42
1,013
Рацете ми се тресат, нозете ми откажуваат послушност, очите едвај ги држам отворени, а насмевката цел ден не ми се трга од лице. Само ти можеш да го предизвикаш тоа. Oh, I've missed you so fucking much. И сама не бев свесна колкава е потребата повторно да те имам, макар само на кратко. И како и секогаш, во лош тајминг се појавуваш. Како да имаш некоја магична топка во која гледаш кога ми наѕира и најмала прилика за среќа и како ураган се појавуваш да го уништиш тоа. Не се каам. Вредеше. А и за првпат во твојот поглед видов нешто поразлично. Не ти е сеедно. Свесен си дека веројатно си задоцнил. Какво ебено доцнење?? Се уште сум спремна да оставам се друго и да се измачувам покрај тебе. Мазохист во душа. Ама тоа нема да го дознаеш. Пати малку и ти, ѓубре едно!
Те мразам. Те сакам.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Посакувам ноќва да сме некаде далеку од се, стуткани под некое ќебе, со камин и вино покрај нас, да те гушкам и вдишувам додека телата играат перверзни игри, сакам мисли замаглени од страст, валкани погледи, тешки воздишки....те сакам покрај себе, едноставно ноќва е створена за грев.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nikita, Luckky and Achernar

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Првиот пат кога ме насмеа,помислив:
Не е на арно,знае да ме насмее.
И знаеш во што е проблемот?
Што со тебе можам се да си замислам.Коплетниот мој живот можам да си го замислам со тебе.

rikica01

Истакнат Член
19 ноември 2015
58
20
118
29
mnogu golema e makata koga ja najdis vistinskata polovina od tebe ista ko tebe a ne mozis nikako da ja dobies pa sto i da si storil

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Toa sto sum go posakala sekogas sum go imala, no toa sto sum go ostavila navistina nikogas ne mi ni bilo potrebno

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: rikica01

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Погледни....кое време е
пак истото време како минатата година. И пак истото....пак се разделуваме за без причина
како што ми кажа....не барај причина неможам да ти кажам....исто и сега...
прашањето е зошто да биде вака..кога ме знаеш....и тоа доста добро...или пак не ??
но овој пат нема да се откажам.....

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Од кога се немаме волку смеено како денес ? Памтиш ? Ни јас. За тие саат време се помочавме од смеење и правење глупости. Ама буквално се помочавме. Само што сакав да беше малку дождливо, затоа што покрај тоа што се случуваше, знам колку го сакаш дождот кога сме заедно, колку си романтична на истиот и колку убави прегратки добивам тогаш. Се сеќаваш кога бевме заедно на последниот дожд, нели ? Колку беше преубаво, така? Е, затоа го сакам дождот кога сум со тебе. Ама ако, убаво беше и вака денес. Охриѓанецот не изнасмеа слатко. Само продолжи да се смееш така убаво. Убаво е кога те гледам таква. Бакнежи до тебе ......

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin