Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Ако се сретнеме измиени од порази, ти со отворено срце, а јас со чиста душа,
во еден бакнеж ќе се соберат сите победи,
ќе ги соберам сите твои таги под моите нокти, со себе ќе те покријам, за да те воздигнам.
А ти? Ќе земеш се од мене, нели љубов?
Posle mnogu umiranja sekoj den so godini, te posakuvam potajno i ozivuvam. I site grevovi gi sogoruvam za da oziveam vo mislata na tebe.Ne deka bese edinstvena ljubov vo zivotov no bese posledna pred smrtta.
Ќе ја преболи срцево и оваа ноќ. Нека искапе низ него, како лисја есенски што капат, крвта што плаче низ вениве, за во мугрите чисти повторно радосно да те дочека.
Vo sitniov esenski dozdec kogo li ljubish? Vo ovaa modra temnina dali ti preletuva misla ljubovna? Komu srceto i racete tvoi gi daruvash bez konechno? Spies li mirno ili koshmari te jadat? Kazi mi za da ja soberam seta tvoja tezina i da ja ponesam na pleki tamu kade samo samovilite go igraat poslednoto oro.
Ајде да се шетаме и под нозе да крцкаат лисјата, па ќе ти украдам еден бакнеж додека слатко се насмевнуваш. Темни очи се полни со топлина ќе те гледам и ќе ми ја стоплиш душата. Изненади ме како што правиш секогаш, после полноќ без тебе не можам