Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
Знам дека сознанието дека и на други им е тешко,не само тебе не ти прави да ти биде полесно,ама ако ти кажам дека мене ми е тешко што тебе не ти е тешко заради мене,ќе ти олесни ? :) :) Провоцирај ме, гушкај ме, држи ме за рака, тормози ме,јас од камен сум ,нема да реагирам :/ Yeah right!

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Сакам да можеше барем еднаш да го слушнеш гласот на мојата душа, да го осетиш ритамот на моето срце и треперењето на моите нозе, во моментите кога само ќе помислам на тебе. Ти ја дадов целата љубов, не оставив ни малку за мене. А за да бидеш човек, треба пред се да се сакаш самиот себе си. Зарем мораше до овде да стигниме? Да правеше барем пола за мене, од тоа што го правиш сега, се ке беше совршено! Волците кои ги испрати по мене, ке го изедат и оној малку живот што остана во мене, барем замоли ги нека ме изедат цел, за да не остане ни капка црвена крв, ниту едно сеќавање...зошто само ако каснат и остават да боли, ке се вратам и нема да бидам Јас, тој што ќе те моли...

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
I love you baby, if it's quite alright
I need you baby to warm the lonely nights
I love you baby, trust in me when I say
Oh pretty baby, don't let me down, I pray
Oh pretty baby, now that I've found you, stay
And let me love you, baby, let me love you ...

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
tumblr_mi6yg6RNhE1s02ovpo1_500.gif

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Сакам да ти кажам дека ми е ладно и во душичкава и од надвор, смрзнувам. Кафетин колд малку ми помогна телото да си го стоплам, а душава, како да си ја стоплам? Но знам дека немаш многу топлина за мене, затоа што немаш ниту за себе...Судбина- две студени души , на различни места во исто време смрзнуваат...