Извини што се вмешувам, но нели е ова мала контрадикција? Ако е рамна линија и не ти значи ништо зошто тогаш тебе ти е гајле за тоа дали тој на кого се обраќаш го боли? Ако е рамна линија тогаш вакви работи не би пишувала.Те боли а?
Те боли што секој твој другар си најде девојка а ти се шеташ сам? Те боли што за Мај, Нова Година, одмор, сите си се во пар, заљубени, а ти си како пес? Те боли кога ти кажуваат дека ме виделе со новиот дечко и дека сум изгледала среќна? Те боли што тој е 1000 пати поголем маж од тебе? Те боли што јас сум среќна до максимум, исполнета на секое поле, а ти не си мрднал од мртвата точка кога се разделивме? Те боли што немаш кој да те сака, кој да ти ги покаже убавините на љубовта?
Ако, нека те боли. Знам дека те боли. Али, кој како си ја наредил.
Ми текна на тебе, случајно кога видов кој датум сме. И знаеш ли што почувствував? Една flat line. Ти си тоа, flat line. Одамна веќе не си битен.
Извини што се вмешувам, но нели е ова мала контрадикција? Ако е рамна линија и не ти значи ништо зошто тогаш тебе ти е гајле за тоа дали тој на кого се обраќаш го боли? Ако е рамна линија тогаш вакви работи не би пишувала.
Пред 20 минути и напишав иста ваква порака на девојката со истиов муабетИзвини што се вмешувам, но нели е ова мала контрадикција? Ако е рамна линија и не ти значи ништо зошто тогаш тебе ти е гајле за тоа дали тој на кого се обраќаш го боли? Ако е рамна линија тогаш вакви работи не би пишувала.