Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Што зборуваш?Ништо не те сфаќам.Мора ли толку да си комплицирана?Зборуваш во шифри и мислиш дека те капирам,ме сметаш за паметен.Јас сум глупав човек,објасни ми со попрости зборови што и како.Фала :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

scarstone

Староседелец
15 април 2013
22
25
603
Сега не сакам. Не сакам ништо од тебе. Не откако и двајцата се извалкавме до степен на очај. Сакав, ама тогаш...кога и двајцата бевме чисти. Пред едниот да го поттикне другиот да биде ѓубре. И така во круг. И други оболеа од нашата нечистотија, од нашата безвредност и сега повторно остануваме на патот сами. Ти и јас. Ти ми пружаш рака како што ти ја пружав јас некогаш но кога тебе ти беше до мајтап и зезање дојдено. Кога не сакаше да ти помогнат. Кога сакаше да си одмогнеш.

Сега не ти ја прифаќам раката. Сакам и самата да излезам од оваа кал во која ме турна. А ти чмај си сам до утре ако сакаш.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Смешно е што мислиш дека те правам љубоморен, нема зошто да те правам љубоморен јас и ти завршивме,избришано е тоа што го имавме. Откажи се, нема ништо да се случи ако повторно се јавуваш или пишуваш, нема!
Преубаво ми е вака, пресреќна сум, малите работи ме прават среќна, но повеќе малите работи не ги правиш ти, ниедна твоја постапка не ме прави среќна. Ме прават тие околу мене. :)

Секако научив нешто од тебе, Балашевиќ убаво има кажано
“Samo, jadno li je prijateljstvo kad ostane kao sitan kusur krupne novčanice ljubavi...”

• Ми се допаѓа
Реакции: crvenkapa

srcu6ka

Нов член
22 март 2013
11
3
3
Сакам да ти кажам... ех многу работи , сакам да ти кажам дека сеуште те сакам и секој пат кога ги гледам нашите слики плачам,сакам да ти кажам дека ми недостигаш многу и дека секој ден мислам на тебе и на оние 4 год што ги минавме заедно... и дека ми недостигаат ноќите кога зборувавме до 3 саатот наутро и кога се каравме кој прв да затвори телефон , сето тоа ми недостига многу и твојот глас што го немам слушнато 10 месеци...... И знам дека и ти ме сакаш но не, нема да ти се вратам, ме повреди.....

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
уште еднаш сакам така да ме гледаш,со тој сјај во очите и да се возбудуваш со мене
твојот здив на моето тело,ме наежи целата
го доживеав врвот благодарение на тебе ммммм шепотот твој со дрти вордс на моето уво ухххх,твоите раце во мојата коса
ништо не барам од тебе,само ова да го повториш од вечерва,секој пат и секој,секој пат(inlove):mstickle(inlove)(inlove)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
...И секој ден ми докажуваш дека сум ти се. Чувството кое го имам дека сум сакана ме возвишува, знаеш ли?
Ти благодарам што си тука, што повторно сме јас и ти, ние.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Не знам зошто ама имам негативно претчувство во врска со тебе. Обично не грешам, дали ќе ме демантираш останува да видиме.
До душа не те гледам како нешто мое идно, делиме неколку заеднички интереси ама не ни оди муабетот едно те исто. Пак ќе кажам можеби се` ќе се смени а можеби ќе остане на досаден муабет.