Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Толку беше а?
Добро,како сакаш.Ти одлучи,твоите постапки.Знаев дека ова е нешто нереално,премногу беше убаво да биде вистинско.
Ти знаеш,дека јас се ќе направев за тебе можеби беше премногу рано,ама чувствував дека ти си тој.Ах,таа твоја дива и несмасна љубов.Би напишала и подолг пост,али џабе кој е улав да го чита.
Додека јас тонам во солзи,чекајќи те тебе ти тонеш (можеби) во туѓа прегратка.Да можеше да ме погледнеш во очи,ќе ме сфатеше...
Ти рече проблемот е во тебе,не ми дообјасни што како но не е важно сега.
Сега,јас и ти сме странци кои еден за друг повеќе незнаат.Веќе не сме Вики и Боби.(wave)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
И после се неможеш да осознаеш како се случило.Кога ќе ги отвориш очите гледаш само рушевина , а меѓу тие рушевини единствено што ти надоаѓа се само спомени премногу скапоцени за да ги тргнеш од себе.
И најважно од се останува само белег на душата ,рана со длабоки корења зараснати меѓу сите делови од нашите тела ,од душата, од срцето и разумот.Во воздухот сеуште го чуствувам мирисот на некогашната сегашност и некогашната планирана иднина

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
те сакам ли ???
хммм....да
ми фалиш ли ??
без да се мислам ќе кажам.....да ми фалиш многу
толку многу што неможам да се замизлам без тебе....урлам по дома тажен сум надвор
зошто тебе те нема.... но секап сум среќен...зошто си овде...овде...во срцето...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena