Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ха,некои приметиле дека сум била заљубена.Само слатко ќе се насмеам и ќе речам дека не е точно.Сето тоа беше една голема лага во која живеев јас.(wave) Се збогувам со темата,барем на некој период додека некое пиле не прелета :D А нема да прелета (shake)

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Толку беше а?
Добро,како сакаш.Ти одлучи,твоите постапки.Знаев дека ова е нешто нереално,премногу беше убаво да биде вистинско.
Ти знаеш,дека јас се ќе направев за тебе можеби беше премногу рано,ама чувствував дека ти си тој.Ах,таа твоја дива и несмасна љубов.Би напишала и подолг пост,али џабе кој е улав да го чита.
Додека јас тонам во солзи,чекајќи те тебе ти тонеш (можеби) во туѓа прегратка.Да можеше да ме погледнеш во очи,ќе ме сфатеше...
Ти рече проблемот е во тебе,не ми дообјасни што како но не е важно сега.
Сега,јас и ти сме странци кои еден за друг повеќе незнаат.Веќе не сме Вики и Боби.(wave)
И ти некоја ќе ја сакаш..ама еднаш се љуби и губи и тоа никогаш нема да го преболиш :)
Истово ќе му го кажам! Преубаво напишано..... :|

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Меѓу се друго, секој пат кога гледам фудбал се потсетувам на тебе. Нашиот тим, кој заеднички го сакаме, за кој заеднички навиваме.
Ех да беше некое друго време, па заедно да гледавме и сега : )

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Стресови стресови и само стресови, до каде? До кога? Зошто? Ама нешто е посилно од мене .. нема да се откажам лесно ... ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and emzzy

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Стресови стресови и само стресови, до каде? До кога? Зошто? Ама нешто е посилно од мене .. нема да се откажам лесно ... ;)
Истото го викав и сега зажалив. Подобро откажи се сега, зашто после може да е опасно..

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and ZmajChe