Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Како да му објаснам на тато дека не сакам да ми става глупости на ѕидот на фејсбук? :mad: Мислиш луѓето не знаат каков татко си или демек најдобар татко на светот си? :mad Барем да можев да а најдам таа опцијата да го заштитам ѕидот никој да не пише ... бруки :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Како да му објаснам на тато дека не сакам да ми става глупости на ѕидот на фејсбук? :mad: Мислиш луѓето не знаат каков татко си или демек најдобар татко на светот си? :mad Барем да можев да а најдам таа опцијата да го заштитам ѕидот никој да не пише ... бруки :mad
Account Settings > Timeline and Tagging и ќе направиш никој да не може да ти постира на тајмлајното. :)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
На мојот ѕид не може никој ништо да поставува, токму од такви причини...мојот брат само некакви глупости постираше
И за тагнување треба да дозволам, така што ако е нешто што не сакам, бришам (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Давор

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Ццц деновиве да му е страв на човек да отвори некоја мрсна тема. да чита со сласт и да му е убаво на душичката а да го нема во Членот X беше забележан.... Ако ако ќе си се пуштам јас во 4 насабајле без секирации :p

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Ццц деновиве да му е страв на човек да отвори некоја мрсна тема. да чита со сласт и да му е убаво на душичката а да го нема во Членот X беше забележан.... Ако ако ќе си се пуштам јас во 4 насабајле без секирации :p
Сето снајперисти ( демначи ) :giggle

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
slb_bobo
п***р ми фали паркот абе и лудостите таму шо ги правеме.....
песната коа а слушаме со шишето на звучникот....и луѓето околу тоа...дебати
скици,графити....собирање до денарче за спрејови

Статус
Затворена за нови мислења.