Да. Се вика Црква ама не работи секогаш.Лујџе знаете ли радио кај што пуштаат добра поп музика?![]()
Не се зезај ти многуДа. Се вика Црква ама не работи секогаш.
Се зезам де. Ете ти ја антена, пуштаат поп.
.Ај сеа ќе видамНе знам ти што подразбираш под поп-музика, ама јас тоа не го сметам за жанр туку за музика која што е популарна. Затоа ти реков антена.Не се зезај ти многу.Ај сеа ќе видам
Епа да,конечно се согласуваме у нешто.Нешто онака со весел ритам тоа ми треба сеаНе знам ти што подразбираш под поп-музика, ама јас тоа не го сметам за жанр туку за музика која што е популарна. Затоа ти реков антена.
.А,антена според мене само у понеделник на полноќ имаат добра програма,другите денови повеќе е техно барем јас така имам приметено иако ретко слушам.
ама некој посилно грми низ форумов,се плашам и од надвор и од тука. 
Лошо имаш приметено по се изгледа Антена нема благе везе со пуштање техно најчесто пуштаат песни што се на топ листите во Америка и Англија а најчесто се занимаваат со Мtv наградите и години наназад идат да го пренесуваат во живо од местото на настанот тој спектакал.Претпоставувам сега на 20 фебруари дека и Греми ќе го следат.Техно нема ни под разно.Епа да,конечно се согласуваме у нешто.Нешто онака со весел ритам тоа ми треба сеа.А,антена според мене само у понеделник на полноќ имаат добра програма,другите денови повеќе е техно барем јас така имам приметено иако ретко слушам.