Да. Се вика Црква ама не работи секогаш.Лујџе знаете ли радио кај што пуштаат добра поп музика?
Не се зезај ти многу .Ај сеа ќе видамДа. Се вика Црква ама не работи секогаш.
Се зезам де. Ете ти ја антена, пуштаат поп.
Не знам ти што подразбираш под поп-музика, ама јас тоа не го сметам за жанр туку за музика која што е популарна. Затоа ти реков антена.Не се зезај ти многу .Ај сеа ќе видам
Епа да,конечно се согласуваме у нешто.Нешто онака со весел ритам тоа ми треба сеа .А,антена според мене само у понеделник на полноќ имаат добра програма,другите денови повеќе е техно барем јас така имам приметено иако ретко слушам.Не знам ти што подразбираш под поп-музика, ама јас тоа не го сметам за жанр туку за музика која што е популарна. Затоа ти реков антена.
Лошо имаш приметено по се изгледа Антена нема благе везе со пуштање техно најчесто пуштаат песни што се на топ листите во Америка и Англија а најчесто се занимаваат со Мtv наградите и години наназад идат да го пренесуваат во живо од местото на настанот тој спектакал.Претпоставувам сега на 20 фебруари дека и Греми ќе го следат.Техно нема ни под разно.Епа да,конечно се согласуваме у нешто.Нешто онака со весел ритам тоа ми треба сеа .А,антена според мене само у понеделник на полноќ имаат добра програма,другите денови повеќе е техно барем јас така имам приметено иако ретко слушам.