Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Лујџе знаете ли радио кај што пуштаат добра поп музика? :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Foxboro

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не се зезај ти многу :D .Ај сеа ќе видам
Не знам ти што подразбираш под поп-музика, ама јас тоа не го сметам за жанр туку за музика која што е популарна. Затоа ти реков антена.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Не знам ти што подразбираш под поп-музика, ама јас тоа не го сметам за жанр туку за музика која што е популарна. Затоа ти реков антена.
Епа да,конечно се согласуваме у нешто.Нешто онака со весел ритам тоа ми треба сеа :D.А,антена според мене само у понеделник на полноќ имаат добра програма,другите денови повеќе е техно барем јас така имам приметено иако ретко слушам.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Епа да,конечно се согласуваме у нешто.Нешто онака со весел ритам тоа ми треба сеа :D.А,антена според мене само у понеделник на полноќ имаат добра програма,другите денови повеќе е техно барем јас така имам приметено иако ретко слушам.
Лошо имаш приметено по се изгледа Антена нема благе везе со пуштање техно најчесто пуштаат песни што се на топ листите во Америка и Англија а најчесто се занимаваат со Мtv наградите и години наназад идат да го пренесуваат во живо од местото на настанот тој спектакал.Претпоставувам сега на 20 фебруари дека и Греми ќе го следат.Техно нема ни под разно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Mila Kunis
Статус
Затворена за нови мислења.