Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
СДК вечер ќе сонувам низи, #include <isotream>, main(), посебно ова for(i=0; i<n; i++) од преска едно 20 пати го напишав. |-(
same here. Замисли пред две недели 400 кг јоргани пренесовме.....и вечерта и велам на мајка ми: дај тргај јорганот, постели ми крушевска јамболија.....сонував јоргани.. :) луд сум

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Selma

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК конечно да го завршам она што го почнав. Инаку направено според префернциите на сестра ми. Подарок за роденден и е, иако доцнам скоро 2 месеца. :giggle Ама ако, таа не се лути. После толку време пак ја видов насмеана, повторно и светат очите од радост . Oh my little sis...

Прикачувања

• P1150322.JPG
    P1150322.JPG
    773.4 KB · Прегледи: 15

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК конечно да го завршам она што го почнав. Инаку направено според префернциите на сестра ми. Подарок за роденден и е, иако доцнам скоро 2 месеца. :giggle Ама ако, таа не се лути. После толку време пак ја видов насмеана, повторно и светат очите од радост . Oh my little sis...
Way to go, girl (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and i_wanna_fly

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ах... СДП или СДК ?
ај сдк .. не не не.... ништо не сакам да кажам.. да не увредувам навредувам повредувам, нема ни да прашувам .. а тооооолку мнооооооооогу сакам ... ама ај едноставно некои луѓе се за ГРЕВ! (facepalm)
И затоа одам да палам една (smoke)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

S.B.

Активен Член
3 декември 2012
73
144
33
35
Прилеп
некој да знај добро филмче да преложи или од кај можи да го симнам "The lost simbol"???:)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Од едну страну ми е криво што моја најубафка сексиљафка милф комшика никад до ск не е пристанала на оној што га сакамо и двоица, а од друу страну респект за јак карактер, толко мноо ву се сака, али услови не ву налагаф..
Мене искрено ми налагаф, млад сам, иако иам врску еве јавно си признаам дека не сам још сит од сфе тој што ни га нуди живот од аспект на еротски фантазие и тија сфи такфи стфари...
Тој е тој, Комшифке убава : )*
Ps. Ја и даље ке ву гу поју песну "И да умрам млад, ич не ми е гајле"

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Од едну страну ми е криво што моја најубафка сексиљафка милф комшика никад до ск не е пристанала на оној што га сакамо и двоица, а од друу страну респект за јак карактер, толко мноо ву се сака, али услови не ву налагаф..
Мене искрено ми налагаф, млад сам, иако иам врску еве јавно си признаам дека не сам још сит од сфе тој што ни га нуди живот од аспект на еротски фантазие и тија сфи такфи стфари...
Тој е тој, Комшифке убава : )*
Ps. Ја и даље ке ву гу поју песну "И да умрам млад, ич не ми е гајле"
а значи оваа е од ретките на кои мажот им не работи у Авганистан :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and ZmajChe
Статус
Затворена за нови мислења.