Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Утре ќе отидам на студентски прашања и ќе ги кренам во воздух.

АМАН ЗНАЧИ, АМАН, понеорганизирани суштества нема:gjavol:gjavol:gjavol

Уф, ќе убијам некого:mad::mad::mad:

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Можам само да кажам: секој си ги пушта нозете колку што му е долга чергата.
Баш така:)
Не е проблем Мелчи, какви сакаш такви.:D
А тузот, не користам, не ми се допаѓа, повеќе ја сакам на Подравка вегетата.:giggle

Пријатна вечер форумџии, отидов јас малце на воздух.:)
Убаво да си поминеш.
Од подравка вегетата нема подобра,камо така да бев крстена :place

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Значи кога ќе ме праша некој "Каде се движиш , каде излегуваш низ градов" ми доаѓа да се самозапалам. Стрикно одам само на 1 локација и од таму не мрдам и да врне и да вее и бура да коси.(facepalm)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Значи кога ќе ме праша некој "Каде се движиш , каде излегуваш низ градов" ми доаѓа да се самозапалам. Стрикно одам само на 1 локација и од таму не мрдам и да врне и да вее и бура да коси.(facepalm)

Може мислат на тоа,кое ти е омилено место во градот :D Мислам дека секој има омилен кафич,не мора одма да се нервираш па и ти :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да прашам која е целта да извадиш бугарски пасош? Добро ако толку на сите им пречи вработувањата со врски , партиски или незнам како што , зошто не престане да се практикува тоа или групно да се создаде бунт против тоа? Стварно лудо е заради нешто “подобро“ да кажеш дека си нешто друго и после ќе кажат нема Македонци и која Македонија?(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Поштар - човек кој е платен да ти донесе сметки, кои ти не можеш да ги платиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да прашам која е целта да извадиш бугарски пасош? Добро ако толку на сите им пречи вработувањата со врски , партиски или незнам како што , зошто не престане да се практикува тоа или групно да се создаде бунт против тоа? Стварно лудо е заради нешто “подобро“ да кажеш дека си нешто друго и после ќе кажат нема Македонци и која Македонија?(facepalm)
Тебе Миленко Неделковски да не ти е нешто роднина ?:zelen

Статус
Затворена за нови мислења.