Зошто? Затоа што пишува во секоја тема?Дајте бе Админи на девојчето badgirl напрајте и 213123145253262 мислења. Гледам сака да има најмногу мислења на цел свет.
Зошто? Затоа што пишува во секоја тема?Дајте бе Админи на девојчето badgirl напрајте и 213123145253262 мислења. Гледам сака да има најмногу мислења на цел свет.
Џејми, мај мен, и ти да си легниш во 12 навечер и до два сатот да се вртиш во постела, и притоа до тебе да има звучник на кој на радиостаница даваат божикни песни. Се пушташ на форум, а таму некои кои се мислат дека играат: Господари на форумот: како да избркаш нови лица од форум. Не е убаво да прекинуваш деца како си играат, ама мора да им го накршиш малку сонот.ау ама нервоза и негативна енергија Ночной охотник
јас синоќа тоа време станав...односно ме разбудија моите дека им заспав кај нив на спална и се расонив и тикви спиенње до 4 30 сабајле и знаеш што праев?! си играв на форум со Anastasija & Сара.13Џејми, мај мен, и ти да си легниш во 12 навечер и до два сатот да се вртиш во постела, и притоа до тебе да има звучник на кој на радиостаница даваат божикни песни. Се пушташ на форум, а таму некои кои се мислат дека играат: Господари на форумот: како да избркаш нови лица од форум. Не е убаво да прекинуваш деца како си играат, ама мора да им го накршиш малку сонот.
инаку приватно, денес ми завршува колективниот одмор, од утре пак сум на работа, плус снег нешто вееше, а јас мразам снег I hate mondayZ!
отворен е референдум за групата на црнобело http://www.facebook.com/questions/535762616434305/
да бидам искрен се плашам да се вклучам на форум, а да не ме набодат на колец ова шпанскава инквизицијајас синоќа тоа време станав...односно ме разбудија моите дека им заспав кај нив на спална и се расонив и тикви спиенње до 4 30 сабајле и знаеш што праев?! си играв на форум со Anastasija & Сара.13
и преку ден. Добро бре вие во Куманово ко на северн пол да живејте..
И ја би се играја сс њима две преко ноќ ... : )
а не не ..не ти ги давам .....
И ја би се играја сс њима две преко ноќ ... : )