Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Дајте бе Админи на девојчето badgirl напрајте и 213123145253262 мислења. Гледам сака да има најмногу мислења на цел свет.
(facepalm)
Зошто? Затоа што пишува во секоја тема?

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
ау ама нервоза и негативна енергија Ночной охотник :rolleyes: :ninja:ninja:ninja :D
Џејми, мај мен, и ти да си легниш во 12 навечер и до два сатот да се вртиш во постела, и притоа до тебе да има звучник на кој на радиостаница даваат божикни песни. Се пушташ на форум, а таму некои кои се мислат дека играат: Господари на форумот: како да избркаш нови лица од форум. Не е убаво да прекинуваш деца како си играат, ама мора да им го накршиш малку сонот.
инаку приватно, денес ми завршува колективниот одмор, од утре пак сум на работа, плус снег нешто вееше, а јас мразам снег :) I hate mondayZ! :D
отворен е референдум за групата на црнобело http://www.facebook.com/questions/535762616434305/

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
За пола сат четарнаес пут се стм'ни и разд'ни , какфи су овија полуцрни шугави облаци
Тмн зарока слнце и си викаш ектра,тотал еклипс се деси одма, да ти е*бу дн до пладне ( бриииј овија днови цензура ми е на место ) hhh еве га па, рока слнцеееееееееееееееееееееееееееееееееее , ама до кт

Кидемо дваес душе ссфе принцезе на прасе у викендицу, јаооо биќе убистфо до вечер
Празник ли е што ли е, викам ви ја за овој су измислени празници, да се залие сс мутирано гројзе : )

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Џејми, мај мен, и ти да си легниш во 12 навечер и до два сатот да се вртиш во постела, и притоа до тебе да има звучник на кој на радиостаница даваат божикни песни. Се пушташ на форум, а таму некои кои се мислат дека играат: Господари на форумот: како да избркаш нови лица од форум. Не е убаво да прекинуваш деца како си играат, ама мора да им го накршиш малку сонот.
инаку приватно, денес ми завршува колективниот одмор, од утре пак сум на работа, плус снег нешто вееше, а јас мразам снег :) I hate mondayZ! :D
отворен е референдум за групата на црнобело http://www.facebook.com/questions/535762616434305/
јас синоќа тоа време станав...односно ме разбудија моите дека им заспав кај нив на спална (talk) и се расонив и тикви спиенње до 4 30 сабајле :ninja и знаеш што праев?! си играв на форум со Anastasija & Сара.13 :wavespin:giggle

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
јас синоќа тоа време станав...односно ме разбудија моите дека им заспав кај нив на спална (talk) и се расонив и тикви спиенње до 4 30 сабајле :ninja и знаеш што праев?! си играв на форум со Anastasija & Сара.13 :wavespin:giggle
да бидам искрен се плашам да се вклучам на форум, а да не ме набодат на колец ова шпанскава инквизиција :)

Статус
Затворена за нови мислења.