Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Добро ве најдов црнобели..Доста ми беше одмор ме фати носталгија за дома а и за форумов со се вас ( не лажам сега стигнав дома и одма тука се приклучив):D
Преубав почеток на годинава се надевам така ќе биде цела година, јас преубаво си поминав а прочитав и наназад неколку страни и вие исто ..за сега толку не ми текнува веќе.. (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and МиГ 21

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Уу, па дали то Клинтоница изашла из болнице? Кои брејкинг њуз човече, да беше жена на наш политичар, сега гарант ќе делела блага пченица на плоштад за нејзино здравје.
А, знаете колку ми е од интерес? Исто ко и за 130те фотошопирани слики што ги имате во ***Nova 2013*** секоја со ценетите близначки у кадар и промена на агол за еден степен. :eek:
Да, пишав. Уште не значи дека ми е гајле.

fixed.

Онака ко да се знае со политичкиве избљувотини од жени кај нас. Па и мажи без муда.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Кога си ја чистам собата:

-Кога ми е досадно:
Отвори ја прикачената датотека 13672

-Кога треба гости да ми дојдат:
Отвори ја прикачената датотека 13673

Не паметам кога друг пат сум се смеел вака на нешто кое сум го видел на интернет, од прееска се смеам на глас кога ќе ми текне, како ретардиран сум :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не ми се верува колку работа имам за одморов. А таман мислев да наполнам батериите за февруари и да спијам по минимум 10 саати. Е*ате одморот е*ате. Одмор ли е, замор ли е. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Кога ќе ти кажат дека ручекот е готов :D
rucek.gif

Статус
Затворена за нови мислења.