Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДК дека денеска сум најсреќнаааааааааааааааа :D Кога пак не сум била (wasntme) Ме испрашаа историја и одговорив за 5 абе учено девојче шо ќе правиш.Денеска решив да си посветам внимание уште сабајле си се дотерав,стаив креон и излегов :D Еден дечко ми рече Авиоооон авионнн она мора да е :nerd Абе да,така беше.Собата си ја средив,се избањав и наместив сијалички на прозорецот.Ако видете некој најнакитен прозорец тоа е мојот :D у форма на срце ги направив.Креативност на ниво,шта чеш.Да се пофалам бе си купив едни стегачи за коса,немаш појма колку добро ми стојат.Ах бе,ќе заборавев вечер сум на именден кај вујко ми па сакам да ја искористам оваа прилика да му честитам именден на Никола Груевски :D.Така да вечер не ме чекајте оти јако ќе се начукам :rofl
33804_161509293896059_5074959_n.jpg

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК дека денеска сум најсреќнаааааааааааааааа :D Кога пак не сум била (wasntme) Ме испрашаа историја и одговорив за 5 абе учено девојче шо ќе правиш.Денеска решив да си посветам внимание уште сабајле си се дотерав,стаив креон и излегов :D Еден дечко ми рече Авиоооон авионнн она мора да е :nerd Абе да,така беше.Собата си ја средив,се избањав и наместив сијалички на прозорецот.Ако видете некој најнакитен прозорец тоа е мојот :D у форма на срце ги направив.Креативност на ниво,шта чеш.Да се пофалам бе си купив едни стегачи за коса,немаш појма колку добро ми стојат.Ах бе,ќе заборавев вечер сум на именден кај вујко ми па сакам да ја искористам оваа прилика да му честитам именден на Никола Груевски :D.Така да вечер не ме чекајте оти јако ќе се начукам :rofl
33804_161509293896059_5074959_n.jpg
Случајно да не си истата на која и го реков тоа денес? :rofl

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Добро бре, ќе помогни некој?
Некоја лопата од снегов да фрлиме. Екранот ми течи.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Денес е ден за моето семејство. И откажав љубов на читалната после 6 саат и си дојдов домче : ))
Си ја украсував елката со мама, а тато од страна чекаше да му подадеме по нешто за да поправи ако е расипано... и патем си ја пеев елко елко на сиот глас како мало девојченце. :giggle Си ги сакам многу, не ми е жал што им подарив саат два, а сега ќе одиме и кај чичо на вечера, именден му е : )) Среќен нека е. : )

А во принцип мора да признаам дека не ми се допаѓале овие предновогодишни украсување на елки и домот и мразам кога глумам колку се радувам што украсувам ама тоа за љубов на мама.. за нејзината насмевка...
Е оваа година се радував на тоа. Среќна сум. Ретко поминувам време дома со моите.
it's Christmas time :D

Статус
Затворена за нови мислења.