Couldn`t agree more.Администрација фала пуно за промену и да се освежи, али дај маните га тј бел снег доле и тија снегулке, много сецка. Тија зелени горе сс лампиони су сасвим довољни.
Фала.
Couldn`t agree more.Администрација фала пуно за промену и да се освежи, али дај маните га тј бел снег доле и тија снегулке, много сецка. Тија зелени горе сс лампиони су сасвим довољни.
Фала.
Ти благодарам.Го тргнав доле тоа.
Твиташ? Не можам никако да те најдам, а гледам мој твит најдолу на сликаСДК човек не може ни да твитне од школо како шо треба. Ипак, they did something wrong...
СДК 2 Ќумрам. Ми се пие кафе. Ми се спие. Досадно ми е. Времево е катастрофа, а јас бетер...
секогаш сум спремен за баклаваајде луѓе навалете за џабе не виткав сарми и баклави
њами њамии, итс делишс
повели тогаш, имаме во огромни количини, гарантирам за квалитет(па јас ги правев или кој)Твиташ? Не можам никако да те најдам, а гледам мој твит најдолу на слика
секогаш сум спремен за баклава
A јас??повели тогаш, имаме во огромни количини, гарантирам за квалитет(па јас ги правев или кој)
не сум сарма lover, ама за баклава, душа давамповели тогаш, имаме во огромни количини, гарантирам за квалитет(па јас ги правев или кој)
не мешај се. ако сакаш сарма повели. Јас баклавата ја таксавA јас??
не сум сарма lover, ама за баклава, душа давам
не мешај се. ако сакаш сарма повели. Јас баклавата ја таксав
Моме, баклавата за Бобио....може и некое чупеИма има за сите, посебно баклава ехеее има и за дома да ви дадам