Couldn`t agree more.Администрација фала пуно за промену и да се освежи, али дај маните га тј бел снег доле и тија снегулке, много сецка. Тија зелени горе сс лампиони су сасвим довољни.
Фала.
![Палец горе (y) (y)](/images/emoji/yes_animated.png)
Couldn`t agree more.Администрација фала пуно за промену и да се освежи, али дај маните га тј бел снег доле и тија снегулке, много сецка. Тија зелени горе сс лампиони су сасвим довољни.
Фала.
Ти благодарам.Го тргнав доле тоа.
Твиташ? Не можам никако да те најдам, а гледам мој твит најдолу на сликаСДК човек не може ни да твитне од школо како шо треба. Ипак, they did something wrong...
СДК 2 Ќумрам. Ми се пие кафе. Ми се спие. Досадно ми е. Времево е катастрофа, а јас бетер...
секогаш сум спремен за баклаваајде луѓе навалете за џабе не виткав сарми и баклави
њами њамии, итс делишс![]()
повели тогаш, имаме во огромни количини, гарантирам за квалитет(па јас ги правев или кој)Твиташ? Не можам никако да те најдам, а гледам мој твит најдолу на слика
секогаш сум спремен за баклава![]()
A јас??повели тогаш, имаме во огромни количини, гарантирам за квалитет(па јас ги правев или кој)![]()
не сум сарма lover, ама за баклава, душа давамповели тогаш, имаме во огромни количини, гарантирам за квалитет(па јас ги правев или кој)![]()
не мешај се. ако сакаш сарма повели. Јас баклавата ја таксавA јас??![]()
не сум сарма lover, ама за баклава, душа давам
не мешај се. ако сакаш сарма повели. Јас баклавата ја таксав![]()
Моме, баклавата за Бобио....може и некое чупеИма има за сите, посебно баклава ехеее има и за дома да ви дадам![]()