Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,520
1,183
Big Sur
Мила, мислам дека ги има по weheartit и блоговине на tumblr и blogspot, за други извори не знам.

Иначе, чек да превртам други форуми да си најдам убаво скоцкано мислење на готово, на кое ќе ми удрите лајкче. Може?
Ај плис. Мачно е само да мора да барам убаво мислење, не пак сама да си смислувам.
Сериозно? Случајно разгледував по форумов, ко ќе видиш, фраерица си копирала мислење од А до Ш и оп-труп си го залепила овде ко сиот копирајт на светот да е нејзин. И не е прв пат. Не се мои постовите де, не сум јас толку поетична, ама немаше да се замарам и ми биде криво, ако не знаев колку на еднава и’ сече, а колку вистинската хм...авторка на оригиналните постови вложува креативност и разиграност во мислењата. За што? За да се крадат за беден лајк. |-(
И не, не е можно да е истата со друг ник. Јеботе, ако е друг форум, не значи дека ќе ти се клања народ што мисирските перја си ги заменил/а со оние на паун. Ама чек, битно е да ме мислите интелигнентна и креативна. (n)
Не, не се однесува на ниеден од вас секојдневно активните, туку фаци со неколку мислења што од време на време никнуваат кога ќе најдат мислења за копирање. Пазете си ја интелигенцијата, може утре други да ви се китат со неа.
Ајт, сум зинала во доцни саати. Имајте добра ноќ и останете си оригинални. ;)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
сакам да прашам,зошто во темата бакнеж до членот над вас немам пристап?:D
ко ке кликнам на неа ми кажува некојси ерор и скоро цела страна ми е црвена :eek: вирус да не има?Ама ете парвати си се бацува без проблем :place

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
oБожаам граматику по македонски...ептен!
Fist up... : )

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ко ке кликнам на неа ми кажува некојси ерор и скоро цела страна ми е црвена :eek: вирус да не има?Ама ете парвати си се бацува без проблем :place
дај бе туј ке си се цунуемо сфи одма. ке гу повржемо тему сс тему и још едну туј за сакање и љубоф...и собиранке : )
можени се нели : )

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Уау,ме чека уште еден филм за гледање а веке е 2 часот по полнок.изгледа ке го дочекам утрото пред монитор.
Ај чао.

• Ми се допаѓа
Реакции: smeker

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
сигурно има вирус, имаше некој таков проблем и со други теми...а парвати ќе си го закачи вирусот ако продолжи да дели бакнежи:D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,027
9,656
1,683
Normandy
Херпес мамата :(

Иначе да. Официјално туѓина некаде нареднава недела. Ги бројам деновиве ситно. Бељата е шо ќе испуштам еден многу битен роденден.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi
Статус
Затворена за нови мислења.