седни си на тараса ,земи книгите направи си кафе и уживај.....штета што мирот ми го уништуваат мајсторите што бушат (ко да рушат цела зграда)веќе втор ден на моите идни соседи ...
![]()
Ела ми на гости

седни си на тараса ,земи книгите направи си кафе и уживај.....штета што мирот ми го уништуваат мајсторите што бушат (ко да рушат цела зграда)веќе втор ден на моите идни соседи ...
![]()
ако е така тогаш ќе дојдам ,ајде ставај кафеЕла ми на гостиПоглед во паркче, дрвцава се нишаат лево - десно, птициве си пеат, тук - таму ќе видиш по некој заљубен пар... Абе се ти е интересно кога треба да учиш
Ела ти слободно и кафе ќе ти направам
![]()
a da se ljuljamo ja i ti zaedno na tuj ljuljasHku, za sHto ke dobiesH inspiraciju ? : P hohoohoЈас мислам дека веќе не може ништо да ме инспирира да учам при вакво времеЗа жал време е да го загреам столчево
![]()
a da se ljuljamo ja i ti zaedno na tuj ljuljasHku, za sHto ke dobiesH inspiraciju ? : P hohooho
edit : ) brej ovoj treasHe ga ga odgovoru na Jamita a ne na tebe sori : ) ali ako ima mesto za troica ke sednemo sfite : ) ke se ljuljamo u trojku hhhhh
сеа ти е во другата чантаСДК ми го нема клучот од дома- повторно.
Го најдов по 6месеци(во чанта) сеа ен знам дали ќе го најдам![]()