Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
седни си на тараса ,земи книгите направи си кафе и уживај :kafe .....штета што мирот ми го уништуваат мајсторите што бушат (ко да рушат цела зграда)веќе втор ден на моите идни соседи ...(bandit)

Ела ми на гости:DПоглед во паркче, дрвцава се нишаат лево - десно, птициве си пеат, тук - таму ќе видиш по некој заљубен пар... Абе се ти е интересно кога треба да учиш:rofl Ела ти слободно и кафе ќе ти направам(wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ела ми на гости:DПоглед во паркче, дрвцава се нишаат лево - десно, птициве си пеат, тук - таму ќе видиш по некој заљубен пар... Абе се ти е интересно кога треба да учиш:rofl Ела ти слободно и кафе ќе ти направам(wasntme)
ако е така тогаш ќе дојдам ,ајде ставај кафе :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: LoveDealer

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Јас мислам дека веќе не може ништо да ме инспирира да учам при вакво време:giggle:giggle За жал време е да го загреам столчево:gjavol
a da se ljuljamo ja i ti zaedno na tuj ljuljasHku, za sHto ke dobiesH inspiraciju ? : P hohooho
edit : ) brej ovoj treasHe ga ga odgovoru na Jamita a ne na tebe sori : ) ali ako ima mesto za troica ke sednemo sfite : ) ke se ljuljamo u trojku hhhhh

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
a da se ljuljamo ja i ti zaedno na tuj ljuljasHku, za sHto ke dobiesH inspiraciju ? : P hohooho
edit : ) brej ovoj treasHe ga ga odgovoru na Jamita a ne na tebe sori : ) ali ako ima mesto za troica ke sednemo sfite : ) ke se ljuljamo u trojku hhhhh

Ако на Јами не и пречи, јас сум за :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Vino na usnama
nek nocas cuje se pjesma do Jadrana
vino na usnama
nek nocas znaju svi da si me opila (опио):p
И така народе,уште еден ден по моја мерка..Вечер е моментот кој долго го чекав :D
Ке изиграм за сите по едно оро...не се грижите.
Тој веке ми рече дека ке бидам најубава :трептреп:
Ама се испофалив
Ама ке видиме.:D
Ја сакам песната​
Чувајте се.​

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК ми го нема клучот од дома- повторно.

Го најдов по 6месеци(во чанта) сеа ен знам дали ќе го најдам :place

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК ќе почнат да носат сите женски фризурите на фемина што беа ставени, ма веќе е и почнаа и се прават како светот да го откриле- ја кога си ја правев така косата.- Кај бевте тогаш?|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar and The Tramp

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
ми се ск:cenzuraрчи на работа.....со кодошење шеф....браво...на фирмана и давам една година....море фаќам џенем од државава....

Статус
Затворена за нови мислења.