Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Внуците си заминаа,само една негативна работа од нивната посета.
Сите икони од десктопот ми ги нема,кај ми се? :place
Десен клик->View->Show desktop icons... Ај вака пробај... Јас еднаш самата ги загубив. :D

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Ajde koj e po shoppingot da mi kaze dali sega ima popusti vo solun? Imam nekoi pari pa da gi potrosam :D LadyInPink mislam deka moze da mi pomogne? :) or someone else?

Јас бев викендов во Солун има попусти, ама има многу мал избор на облека во смисла на број.

СДК Важно е, да се Љуби, покрај Се’...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Доста интересно.
thumbnail-1.jpg

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Пријатели ве молам за помош(:|итно ми е потребен одговор, по можност ако има некој што студира на ФИНКИ, дали би примиле некој ако има 78.8 бодови, не знам како оди таму рангирањето. Ајде ве молам за помош:(

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ajde koj e po shoppingot da mi kaze dali sega ima popusti vo solun? Imam nekoi pari pa da gi potrosam :D LadyInPink mislam deka moze da mi pomogne? :) or someone else?

Мила јас во саботата бев во Солун, и освен едно фустанче колку да не биде без ич друго ништо не си купив. Навистина има попуст( некој минимален - не оној големиот како што ќе биде во септември ) ама нема избор на облека. Катастрофа, никогаш по сиромашен избор немало во Солун.
Затоа си дојдов во Скопјенцево наше и тука си ги потрошив парите, барем јас тука најдов повеќе работи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Само што прочитав статија со наслов Македонците летово потрошиле 550 милиони евра за летување во Грција. :eek
Идете пак, граѓани на ФИРОМ, идете. Само не се правите како да ви е гајле за нашата држава. ПРЕДАВНИЦИ !!!

Статус
Затворена за нови мислења.