Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
LadyInPink јас пак почнав да го сонувам. :rofl Сонував како ставиле игри под новите мислења некоја игра со балони и смесе натпреварувале кој ќе биде шампион. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
сакам да кажам.... као ќе отворам некоја нова тема кај што немам искоментирано и ќе посакам да искоментирам нешто...едноставно коа ќе видам колку многуууууу има за читање едноставно се откажувам и ја баталувам темата
затоа препорачувам...во воведниот дел нека има малку текстче ама најбитното :)

Maks

Староседелец
Германските ми се најубави :gladen. И ако начекаш на акција мали Марс ни купи. :D
Чоколади донесе 1 кутија, 50 броја (happy) Ти само кажи адреса да ти пратам неколку по брза пошта:D Инаку до сега Марс не сум видел акција на попуст ама има едни ноооогу слатки бонбончиња 1 евро у метална кутиичка се пакувани интересни од секакви овошја:D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Чоколади донесе 1 кутија, 50 броја (happy) Ти само кажи адреса да ти пратам неколку по брза пошта:D Инаку до сега Марс не сум видел акција на попуст ама има едни ноооогу слатки бонбончиња 1 евро у метална кутиичка се пакувани интересни од секакви овошја:D
Марс ми се премногу вкусни, а бонбоните ги знам и тие ги обожавам. Е сега ќе проверам дали ми се останале, тие со снегулката најубав вкус имаат. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Maks

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сакам да купу цеде од интернет, оргиналка си е оргиналка, има ли некој пеј пал картичку ? ја ке му дам паре а он да ми га наручи ? : )

вечер у осам ипол, Куманооо лирија куп на Македонију, мора да газаимоooooooooooo
...глеајте на канал пет пљус : ) Куманоо але але алеееее.....(симиќ п***р пуши к*р оле оле )!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma, Alex M. and Maks
Статус
Затворена за нови мислења.