исто и јас се надевамДобро утро !!! Ти посакувам убав ден,и пак денес кога полагам ,се надевам дека си ми среќа
![]()

исто и јас се надевамДобро утро !!! Ти посакувам убав ден,и пак денес кога полагам ,се надевам дека си ми среќа
![]()
(и ние така си викаме)исто и јас се надевам...чекам да не известиш
...ние на времето си викавме крши нога,сега како е не знам
Затоа што обично дење сме повеќе активни и колку-толку се движиш, а ноќе мируваш и тогаш настапуваат болките.СДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер?![]()
Сигурно крчиш па ти се суши грлото кога спиш....затоа...иначе не сум медицинско лице,ами од искуство ти кажувам(си подкрчнувам по малку)и ми се случувало истото.:caoСДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер?![]()
Мислам дека тоа е друг случај. Тогаш ќе ја боли утрото кога ќе стане, а не вечерта.Сигурно крчиш па ти се суши грлото кога спиш....затоа...иначе не сум медицинско лице,ами од искуство ти кажувам(си подкрчнувам по малку)и ми се случувало истото.:cao
:redcardedсе извинувам Господе имаш правоМислам дека тоа е друг случај. Тогаш ќе ја боли утрото кога ќе стане, а не вечерта.
и јас како Госпот мислам дека поради активноста преку ден затоа не ја чувствуваш болката,за секој случај ако не пиеш ништо земи септолете плус со антисептик што е да не имаш после поголеми проблемиСДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер?![]()