Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Добро утро !!! Ти посакувам убав ден:) ,и пак денес кога полагам ,се надевам дека си ми среќа (hug)
исто и јас се надевам:eek(hug)...чекам да не известиш:)...ние на времето си викавме крши нога,сега како е не знам

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
исто и јас се надевам:eek(hug)...чекам да не известиш:)...ние на времето си викавме крши нога,сега како е не знам
(и ние така си викаме)
-ФАЛА,ќе ве известам и за овој и за претходниот (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер? :mad
Затоа што обично дење сме повеќе активни и колку-толку се движиш, а ноќе мируваш и тогаш настапуваат болките.

• Ми се допаѓа
Реакции: Мила К.

bubili

Активен Член
29 февруари 2012
92
137
43
најубавиот град
СДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер? :mad
Сигурно крчиш па ти се суши грлото кога спиш....затоа...иначе не сум медицинско лице,ами од искуство ти кажувам(си подкрчнувам по малку)и ми се случувало истото.:cao

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Денеска многу глуп денот не знам зошто, сега ќе излезам да средам велосипедот и едно кругче ќе направам. И да вечер обавезно форумско радио да слушате ќе има едно изненадување од мене, речиси е готово. Околу 8-9 ќе биде, ќе ве известам во некоја тема. :)

Ништо од моето возење, не работе задната кочница :stomp , не ми е сигурно само со предна.
Ама јас си имам и друго хоби ќе си вежбам некои акорди на гитарата или ќе најдам некоја жртва за замарање. :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сигурно крчиш па ти се суши грлото кога спиш....затоа...иначе не сум медицинско лице,ами од искуство ти кажувам(си подкрчнувам по малку)и ми се случувало истото.:cao
Мислам дека тоа е друг случај. Тогаш ќе ја боли утрото кога ќе стане, а не вечерта.

• Ми се допаѓа
Реакции: bubili

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Сакам да кажам дека по подолго време пак имам желба да имам некоја која ќе ме усреќува. Али... јебига.
Друго, ме напнаа оти не сум бил дисциплиниран на училиште. And I don't give a fuck about that.
Трето, праевме писмена работа денес. Ја коа видов темата ми се стемни, ама кога ќе си имаш wi-fi лесно е. Си препишав од некоја страна и после некоја година очекувам 4ка на вакви работи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
и јас како Госпот мислам дека поради активноста преку ден затоа не ја чувствуваш болката,за секој случај ако не пиеш ништо земи септолете плус со антисептик што е да не имаш после поголеми проблеми

• Ми се допаѓа
Реакции: Мила К.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Ептен ми се интересни оние отворени емисии, на кои најчесто тема е последното политичко случување и се јавуваат баби и дедовци или пак луѓе кои немаат попаметна работа од тоа да се обесиш пола саат на телефон и да вртиш.
И оние утриснки отворени програми, на кои се јавуваат истите горенаведени, но темата и не мора да е политичка.
Со тоа и кафе ми почнува денот...:kafe
Звучи премногу пензионерски...:unsure

Статус
Затворена за нови мислења.