исто и јас се надевам...чекам да не известиш...ние на времето си викавме крши нога,сега како е не знамДобро утро !!! Ти посакувам убав ден ,и пак денес кога полагам ,се надевам дека си ми среќа
исто и јас се надевам...чекам да не известиш...ние на времето си викавме крши нога,сега како е не знамДобро утро !!! Ти посакувам убав ден ,и пак денес кога полагам ,се надевам дека си ми среќа
(и ние така си викаме)исто и јас се надевам...чекам да не известиш...ние на времето си викавме крши нога,сега како е не знам
Затоа што обично дење сме повеќе активни и колку-толку се движиш, а ноќе мируваш и тогаш настапуваат болките.СДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер?
Сигурно крчиш па ти се суши грлото кога спиш....затоа...иначе не сум медицинско лице,ами од искуство ти кажувам(си подкрчнувам по малку)и ми се случувало истото.:caoСДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер?
Мислам дека тоа е друг случај. Тогаш ќе ја боли утрото кога ќе стане, а не вечерта.Сигурно крчиш па ти се суши грлото кога спиш....затоа...иначе не сум медицинско лице,ами од искуство ти кажувам(си подкрчнувам по малку)и ми се случувало истото.:cao
:redcardedсе извинувам Господе имаш правоМислам дека тоа е друг случај. Тогаш ќе ја боли утрото кога ќе стане, а не вечерта.
и јас како Госпот мислам дека поради активноста преку ден затоа не ја чувствуваш болката,за секој случај ако не пиеш ништо земи септолете плус со антисептик што е да не имаш после поголеми проблемиСДП имаме ли тука некое медицинско лице ? Да ми каже зашто грлото и крајниците не ме болат преку ден туку само навечер?