Сакам да кажам ова смајли треба да го крстиме parvati
а јас покревам иницијатива ова смајли да биде наречено прилепско......Сакам да кажам ова смајли треба да го крстиме parvati
Ај земи fervex, ама 4 пати на ден да го пиеш,ако не ти помогне ни тоа на доктор одиПроклета настинка, никако да одједри мамата...
После толку наклукани септолетиња, пантеноли, кафетин колд, витамин ц, после толку испиени чаеви од ѓумбир, мајчина душица, иам чувство дека во стомаковми се отвори цел ланец аптеки од зегин. Од друга страна, филмски маратон. Одлични филмови, меѓу кои Big fish, Dead poets society, Good will hunting, Scent of a woman....
Ми се праи меракот шо да кажам....
хХАХХА кај ти текна цел ланец аптеки ме изнасмеаПроклета настинка, никако да одједри мамата...
После толку наклукани септолетиња, пантеноли, кафетин колд, витамин ц, после толку испиени чаеви од ѓумбир, мајчина душица, иам чувство дека во стомаковми се отвори цел ланец аптеки од зегин. Од друга страна, филмски маратон. Одлични филмови, меѓу кои Big fish, Dead poets society, Good will hunting, Scent of a woman....
Ми се праи меракот шо да кажам....
Знам за тоа. Ама тоа е исто како кафетин колд со тоа што ова е прашок за пиење. А и температура неам. Сепак thanks for the concernАј земи fervex, ама 4 пати на ден да го пиеш,ако не ти помогне ни тоа на доктор оди
Почна со тоа.... Башка прашај колку тенџериња супа се потребни за еден човек да остане сит во оваа проклета состојба?хХАХХА кај ти текна цел ланец аптеки ме изнасмеа
иначе таков е периодот . .. малце намален имунитет и одма те фаќа настинка....повеќе витамини ,овошје зеленчук ,вода,чај...и ќе помине...