Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Уф денеска имав навистина многу работа. Општо земено месецов некако слаба сум со слободно време :eek

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
секогаш има некој кретен што ќе ти го расипи денот .... -.- Бог да чува :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and Alex M.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
среќна сум... ќе се видиме по толку долго време...знам дека ќе се видиме.... но,некако ми е страв дека оваа среќа ќе ја снема за секунда...можеби и не сум навикната затоа...не знам мислам дека е како што иди една песна од тоше ''премногу среќа за да ни потрае''.... не знам зошто вака се чувствувам како да не сум го заслужила ова...а знам дека го имам заслужено...не знам можеби и не сум навикната на среќа па затоа се плашам да не ми избега и цврсто ја држам да не ми избега...можеби ако ја оставам ќе ми потрае не знам.... како да престанам да се грижам за тоа????????

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Сдк ми се смачи од факултетов! Сакам да завршат макиве:frown

Сдп дај предложете ми некој добар ветеринар? :trepka

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Проклета настинка, никако да одједри мамата...
После толку наклукани септолетиња, пантеноли, кафетин колд, витамин ц, после толку испиени чаеви од ѓумбир, мајчина душица, иам чувство дека во стомаковми се отвори цел ланец аптеки од зегин. Од друга страна, филмски маратон. Одлични филмови, меѓу кои Big fish, Dead poets society, Good will hunting, Scent of a woman....

Ми се праи меракот шо да кажам....

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
После толку наклукани септолетиња, пантеноли, кафетин колд, витамин ц, после толку испиени чаеви од ѓумбир, мајчина душица, иам чувство дека во стомаковми се отвори цел ланец аптеки од зегин. Од друга страна, филмски маратон. Одлични филмови, меѓу кои Big fish, Dead poets society, Good will hunting, Scent of a woman....

Ај земи fervex, ама 4 пати на ден да го пиеш,ако не ти помогне ни тоа на доктор оди

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
сдк дека ми се спие многу а утре колоквиум...сеа му се мислам дали да спијам или да учам хахахах ама повеќе ми се спие него што ми се учи...е ај сеа ...:rofl

хХАХХА кај ти текна цел ланец аптеки ме изнасмеа :rofl
иначе таков е периодот . .. малце намален имунитет и одма те фаќа настинка....повеќе витамини ,овошје зеленчук ,вода,чај...и ќе помине... :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ај земи fervex, ама 4 пати на ден да го пиеш,ако не ти помогне ни тоа на доктор оди
Знам за тоа. Ама тоа е исто како кафетин колд со тоа што ова е прашок за пиење. А и температура неам. Сепак thanks for the concern:)

хХАХХА кај ти текна цел ланец аптеки ме изнасмеа :rofl
иначе таков е периодот . .. малце намален имунитет и одма те фаќа настинка....повеќе витамини ,овошје зеленчук ,вода,чај...и ќе помине... :)
Почна со тоа.... Башка прашај колку тенџериња супа се потребни за еден човек да остане сит во оваа проклета состојба? :rofl

Статус
Затворена за нови мислења.