Кај мене не, затоа си симнувам со BitComet, најбрзо ми е.Кај мене пред 2 недели 700 МБ - 2-3 сати се спуштаа, сега за 10-15 мин.
Кај мене не, затоа си симнувам со BitComet, најбрзо ми е.Кај мене пред 2 недели 700 МБ - 2-3 сати се спуштаа, сега за 10-15 мин.
Сигурно и мозила користиш, изгледа затоа еКај мене не, затоа си симнувам со BitComet, најбрзо ми е.
Користам Google Chrome, имам неограничен нет, и секогаш гледам за сидери и гледам што симнувам.Сигурно и мозила користиш, изгледа затоа е
Иначе брзината на спуштање торенти не зависи од програмата преку која ја спуштате, туку од брзината на интернетот и торентот колку тракери има, и нормално сидери односно личери.
Абе не знам за тебе хром или шо спушташ со сидери/личери. Ама јас и Dr.Gonzo типот на фимови шо ги гледаме претежно имаат 2000 сидери, и 2ца личери. На пример овој последниот glory hole anal 2012.... 3 дена го чекав да го спуштам ито со кино снимка, а гонзо не го исклучил компјутерот и за 2 дена го спушти, и пред мене го гледаше. Ама затоа компјутерон му прегреа и му цркна, и сега нов ќе купел windows 95ka, ако не лажит. Убо шо ти е неограничен, мене штета шо ми е ограничен на 400 гига и се нервирам зш не можам да ги гледам овие филмојве во HD, зш одма ми се трошит, ама подобар е ефектот.Користам Google Chrome, имам неограничен нет, и секогаш гледам за сидери и гледам што симнувам.
Јас пак се израдував дека ке кликнам прв пат на копчето пријави...дека си ставил недозволена работаЕве од овој- еврибади факингс
http://zamunda.net/details.php?id=317354&catalog=xxx