Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам да кажам дека го гледав вчера филмот project x и поглупав филм од тоа не се сеќавам дека имам гледано.
Зошто сите го фалат и на сите им е интересен?? Зашто 2 саати гледаме како дечкото поштено си ја уништува куќата и заради тоа станува фаца низ школо?! -.-

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Кај мене не, затоа си симнувам со BitComet, најбрзо ми е.
Сигурно и мозила користиш, изгледа затоа е:zelen

Иначе брзината на спуштање торенти не зависи од програмата преку која ја спуштате, туку од брзината на интернетот и торентот колку тракери има, и нормално сидери односно личери.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Сигурно и мозила користиш, изгледа затоа е:zelen

Иначе брзината на спуштање торенти не зависи од програмата преку која ја спуштате, туку од брзината на интернетот и торентот колку тракери има, и нормално сидери односно личери.
Користам Google Chrome, имам неограничен нет, и секогаш гледам за сидери и гледам што симнувам.:D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Користам Google Chrome, имам неограничен нет, и секогаш гледам за сидери и гледам што симнувам.:D
Абе не знам за тебе хром или шо спушташ со сидери/личери. Ама јас и Dr.Gonzo типот на фимови шо ги гледаме претежно имаат 2000 сидери, и 2ца личери. На пример овој последниот glory hole anal 2012.... 3 дена го чекав да го спуштам ито со кино снимка, а гонзо не го исклучил компјутерот и за 2 дена го спушти, и пред мене го гледаше. Ама затоа компјутерон му прегреа и му цркна, и сега нов ќе купел windows 95ka, ако не лажит. Убо шо ти е неограничен, мене штета шо ми е ограничен на 400 гига и се нервирам зш не можам да ги гледам овие филмојве во HD, зш одма ми се трошит, ама подобар е ефектот.
Си гледала порнич во HD?(think)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Бегам на бокс и имам вишок енергија, вреќана ќе ја скршам од ќотек вечерва. Утре некој ак ме видит потечен и со фластер да знајте сум праел спаринг.:D
Пријатна вечер на сите :кисс

Статус
Затворена за нови мислења.