Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
СДК
557724_394963697231781_1210032313_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and 4FUN

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК дека јутре иду на планину сс другари да се одмору од овија горештине, ке биду у нежилово на јакупицу, тамо има рибник, кој ке доваѓа нека пише да се запознаемо ;)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе зашто толку спамате у темава бе?! :^) Ја кга сум го напуштила форумот сме биле на 391ва страна а сега сме на 396та. ват а фак бе, ова мора да е Snow гарантирам со смрт :sreken

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
И чекај сега види вака, сакав нешто друго да кажам ама кога видов 5 страни за кратко време просто неможев да не одговоран на тоа... Туку, јас сакав да кажам т.е. да си ја кажам маршутата за периодов :sreken Почнуваме од утре: Утре на базен, вечерта со бившиот ќе се видам, пошо ми дојде од Немачка сега и мора да се испоштуваме ко шо доликуе нели ;) Среда немам ништо планирано, нешо Водно спомнавме ама ке видиме, четврток идам за Прилеп на пиво фест, седам до недела сабајле, недела одам за Охрид, седам недела, понеделник идеме у Струга на Суперхикс, се враќаме у Охрид, понеделник го седам цел, вторник си бегаме. Седам некој ден по дома и на 21ви идам пак за Охрид до 3ти. си доаѓам и за два дена идам у БЕОГРАДЕЕЕ мој београдееее :igra И незнам коа се враќам ама знам дека на 18ти сум на свадба у Кавадарцииии :ninja Ајдееее периодов фул, туто комплетоооо :wavespin:wub

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Шо убаво си го подредив ова лето, едно од најубавите лета до сега (wasntme)
Убави спомени имам од 2010 и сега од ова :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Уууу морам да кажам :D
На одредени ликови низ форумов,па дури и мене,ке ни треба доста време како да научиме да баратаме со зборови(доколку ги поседуваме во себе,се разбира)за да научиме како директно да не навредуваме,оти дефинитивно со тоа само си се покажуваме кои какви сме навистина.
А и тоа да се научи од форумов,ако ништо друго,доста ке ни користи во животот.
да бидам подиректна,одредени личности,сами си се ставаат во стапица,и после претејки во место и од голема неумешност,со директни навреди,наместо другиот да го навредат,уште толку сами си се ставаат подлабоко во стапицата.
Така бар мене ми се чини дур читам. :) ....ако грешам во проценката и перцепцијата,еден ден ке си признаам.

Статус
Затворена за нови мислења.