Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Ќе ти поставам слика да видиш што треба да гледаш.
Кога го поставиш маусот врз некоја слика, ти се покажува сајтот на кој е прикачена сликата. Не треба да копираш линкови од слики кои се прикачени на imdb.com или impawards.com (како сликата што е подолу обележана). Сега разбра? :^) Отвори ја прикачената датотека 9230

нај омилениот филм си ми го ставил за проба:D ...лелеее колку го сакав сто пати го имам гледано...:igra
а уште незнам дали разбрав(think) ..чек да извежбам..

и да си запишам :sram

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
нај омилениот филм си ми го ставил за проба:D ...лелеее колку го сакав сто пати го имам гледано...:igra
а уште незнам дали разбрав(think) ..чек да извежбам..

и да си запишам :sram
ајде стави некоја слика во некоја тема за филмови, да видам дали си сфатила.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
хахаах како мало детенце се осеќам...е ај:zelen
хаха добро ти е сега, од Wrong Turn се гледа постерот и не појавува проблем. Браво. Иначе нема зошто да се осеќаш така, човек учи додека е жив. :igra

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Нема мрачна душа,има само мрачни мисли кои ја трујат душата...отфрлете ги.

119204.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Девојки во петок на роденден кај симпатијата, кажувајте што да купам, јас незнам :(

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Девојки во петок на роденден кај симпатијата, кажувајте што да купам, јас незнам :(
Па штом си на роденден значи дека сте поблиски т.е се знаете малку повеќе, сигурно знаеш од прилика што сака. :)
А ако имате некоја лсика заедно испринтај ја и урами ја, или најди некоја лсика и и некој што убаво знае да црта некај на црта на голем хамер, кај нас има еден што принта на чаши или шољи за млеко најди некоја убава порак аи однеси да ја испринтат.

Статус
Затворена за нови мислења.