Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Сдк :
Аман бре луѓе бре,шо сторивте со свадбиве дај полека малце,шо мислите вие ја иам толку пари за трошење по свадби?(facepalm)
Има време сите ке се ожените и ке се омажите
Ај Чао пријатно :*

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer, Gemini and Bum-Bum

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Колку многу си го сакам Охрид, а сепак толку ми е неподнослив во лето... :x

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
СЕ ЗАЉУБИВ!!!
Брате тоа не се опишуе. . Шеташ низ град и поглед навака натака и оп.....таква глета човече.... Прво очите. Секогаш прво очите. Се гледаме онака поштено. После тоа рамена. Брат немаш појма. После гледаш кошулка.... Ти полазуваат морници. Па панталонче кусо. До препони, бутови. И на крај си викаш “леееј шо сум убав!“ и го одминуваш огледалото.

Still searcnin`...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
згази гу Тијану у биљардддд, а Selene ти ли сакаш да плескаш биљардддд ? oнлајн ? : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
СЕ ЗАЉУБИВ!!!
Брате тоа не се опишуе. . Шеташ низ град и поглед навака натака и оп.....таква глета човече.... Прво очите. Секогаш прво очите. Се гледаме онака поштено. После тоа рамена. Брат немаш појма. После гледаш кошулка.... Ти полазуваат морници. Па панталонче кусо. До препони, бутови. И на крај си викаш “леееј шо сум убав!“ и го одминуваш огледалото.

Still searcnin`...
а напрва не го позна дека е машко?! :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and melpomena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
јоооој :eek
това значи дека ако сретниш некој сличен на тебе ќе се одљубиш од мене и ќе се заљубиш во него??
оу Сааааал :place
Lady, babe....
Знаеш дека нема никад да те повредам.... Дури и ако го видам својот идентичен близнак. Те сакам тебе и само тебе, како никоја досега. Ако икад се деси ова... пробај да ме напраиш љубоморен.... фати се со мојот идентичен близнак...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and parvati
Статус
Затворена за нови мислења.