Цк,дури и на slb_bobo е подобар од твојот миличкасе согласувам ама после мојот
Цк,дури и на slb_bobo е подобар од твојот миличкасе согласувам ама после мојот
редно беше....нема веке разголување,се свести 4FUN и те покри ко анма,на шо личеа тие голотиисакам да кажам дека го имам најубавиот аватар на свет
што да правиш такви времиња дојдоа мораше марама да ми стави,али у пи..у мат.р ,пак сум сексиредно беше....нема веке разголување,се свести 4FUN ти те покри ко анма,на шо личеа тие голотии
Но споредено со melpomena... Далеку си од нејзиниот сексапил.што да правиш такви времиња дојдоа мораше марама да ми стави,али у пи..у мат.р ,пак сум секси
за ова не ни станува збор,конечно и ти ке сватиш дека вака сии посекси,а на Бобо не замерувај му,мора така да пишува за мене во споредба со било кого,така се имаме доовореношто да правиш такви времиња дојдоа мораше марама да ми стави,али у пи..у мат.р ,пак сум секси
се согласувам! Вака сум посекси од кога и да еза ова не ни станува збор,конечно и ти ке сватиш дека вака сии посекси,а на Бобо не замерувај му,мора така да пишува за мене во споредба со било кого,така се имаме дооворено
ке го потврди истото што и јасоставам 4FUN да си каже за мене, јас мудро ќе си молчам
ке го потврди истото што и јас
Најсекси мајами