сдк....успорете со новите теми...нели треба јас да легнам да отспијам некој саат
заврши ноќта одамна...незнам што ли уште ме држи будна на форумоф?![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
заврши ноќта одамна...незнам што ли уште ме држи будна на форумоф?
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Јас не планирам да спијам денеска за вчера,таман вечер ке си легниме после цртаниотсдк....успорете со новите теми...нели треба јас да легнам да отспијам некој саат
заврши ноќта одамна...незнам што ли уште ме држи будна на форумоф?![]()
Јас не планирам да спијам денеска за вчера,таман вечер ке си легниме после цртаниот
Кај си ти кошмарче,те нема те нема па те има....и ти како и Kitty,да и одадам признание успат,обекаше дека сабајлево ке ја има и ја имаше
Ке му побарам,соселанец ли ми е што ли ми есдк заслужив една медаља од тие на Иванов..да ми закачите![]()
Јас не планирам да спијам денеска за вчера,таман вечер ке си легниме после цртаниот
Кај си ти кошмарче,те нема те нема па те има....и ти како и Kitty,да и одадам признание успат,обекаше дека сабајлево ке ја има и ја имаше
Јас да пробам?Кажуваш на некој кој има два нокни сона во месецО?коа ме нема ме нема, ама па коа ќе ме заима...мудераториве и админиве глаа да неможат да дигнат од мене
инаку треба да се дремне, денот е глупав нема шо да се прај, за ноќта да се преседи...поуба е дефинитивно...пробај некој пат![]()
Јас да пробам?Кажуваш на некој кој има два нокни сона во месецО?![]()
Сдк дека ако се стави новото смајли шо се срами,по цел ден ке се срамам после
http://th213.photobucket.com/albums/cc318/rigleysmom/th_Blushing-2.gif