Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
сдк....успорете со новите теми...нели треба јас да легнам да отспијам некој саат :)
заврши ноќта одамна...незнам што ли уште ме држи будна на форумоф? :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
сдк....успорете со новите теми...нели треба јас да легнам да отспијам некој саат :)
заврши ноќта одамна...незнам што ли уште ме држи будна на форумоф? :zelen
Јас не планирам да спијам денеска за вчера,таман вечер ке си легниме после цртаниот :zelen
Кај си ти кошмарче,те нема те нема па те има....и ти како и Kitty,да и одадам признание успат,обекаше дека сабајлево ке ја има и ја имаше

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Јас не планирам да спијам денеска за вчера,таман вечер ке си легниме после цртаниот :zelen
Кај си ти кошмарче,те нема те нема па те има....и ти како и Kitty,да и одадам признание успат,обекаше дека сабајлево ке ја има и ја имаше

сдк заслужив една медаља од тие на Иванов..да ми закачите:showoff

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц

коа ме нема ме нема, ама па коа ќе ме заима...мудераториве и админиве глаа да неможат да дигнат од мене:zelen

инаку треба да се дремне, денот е глупав нема шо да се прај, за ноќта да се преседи...поуба е дефинитивно...пробај некој пат :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
коа ме нема ме нема, ама па коа ќе ме заима...мудераториве и админиве глаа да неможат да дигнат од мене:zelen

инаку треба да се дремне, денот е глупав нема шо да се прај, за ноќта да се преседи...поуба е дефинитивно...пробај некој пат :)
Јас да пробам?Кажуваш на некој кој има два нокни сона во месецО? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and Nightmare_f

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Сдк дека ако се стави новото смајли шо се срами,по цел ден ке се срамам после :D
http://th213.photobucket.com/albums/cc318/rigleysmom/th_Blushing-2.gif
000205B2.gif

Статус
Затворена за нови мислења.