Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
scaled.php

дасе пофалам со шо брзина спуштам ....
добар си, до 12 сабајле ќе го симнеш Прометеј :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Сдк, до сега си седев надвор на тарасата забележав чудна светлост која се движеше и не трепкаше и шо ебате глупиот телефон и глупата камера ништо не снимала.Упм ке го фрлам у контејнерот.

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :giggle
сигурно е било в селенски брод :frantic
Абре не викам дека било, ама најчесто ова време си го поминувам на отворено небо и интересно ми е кога ке забележам нешто интересно и да го сликнам или видео да си направам. Ама ебаго телефонот.:D:D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
чоек кризирам еј.....нема газирано...мрза за да одам до продавница.....ах маки.....

празна чаша, на мом столу...
из те флаше, ја сам пио...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
За пола сат ќе одам на крштевка кај внука ми од АвтрЕлиа. Се мислам ако ги порачвет жировница и тугината пуста да остане по 10 пати со ред, и ако немат ора од типот на елено моме, пајдушко, ужичко, циганчица а изгледа и ќе немат пошо се букузи за играње катастрофа ќе си поминам.
Како и да е, честитки до славеничката да е жива и здрава и голема да растит.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Blondie and melpomena

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не очекувава од мене дека ќе го згрешам роденденот на татко ми :giggle, спаѓам денес доле во дворот и викам ајде тато среќен роденден и сите ме гледат и се збунија, мама ми вика Сара ти да не стана неколку дена унапред и ја упорна абе денес е роденденот :D. Викаат абе на 12ти и кога ми текна (facepalm), таман сеа до 12ти ќе смислам нешто за подарок. Имам смислено треба да се реачизира.

И да Сара не е Сара ако не заебе нешто, а да и кога послушам друг уште повеќе се заебам. I need to change that.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp
Статус
Затворена за нови мислења.