глеам гу ск на сестру ми сфадбу на цеде, и сакам да кажу даре мноо си ненормалан човек ти
келчо ? : ) кај си брат, абе љутите ли се ви причепчани кд ве кажеф мајмун ? лол : )последен ден бушав......
аха ...фала на опширниот одговорЈас имам 3 max start веќе 2 ипол години. Од телевизијата сум презадоволен. Можеш да снимаш програми, на повеќето имаш превод. Сега можеш да враќаш и до 3 дена наназад. Тој што е сега 1500 ден. има околу 80 канали (претходно беше 1800) и сите се со одличен квалитет. Не сакам да изгледа како да им правам реклама, но јас и моите родители сме задоволни од услугите кои ги нудат. Имаш детални извештаи за што си изнајмил да гледаш и никогаш немало нешто плус. Ги пишува дури и бесплатните изнајмувања.
ама сум се избричил каа бебешко газе сум сеа![]()
келчо ? : ) кај си брат, абе љутите ли се ви причепчани кд ве кажеф мајмун ? лол : )
не би треало нели, синоним е нели, нели еј : ) hgh
Абе сеа ти кажав. Плус трошоци мене не ми се случило да ми излезат. Ако изнајмиш филм си пишува колку пари е и тоа го плаќаш плус. Ако сакаш уште некој канал се доплаќа. Имаш детален преглед на тоа што ти е во претплатата и тоа што не ти е. Мене ми доаѓале сметки со плус 100 ден. ама тоа зашто повиците не беа вклучени во претплатата.аха ...фала на опширниот одговора со плаќањето како е? секој месец си ја плаќаш истата сума како што си бил пакетот,или ќе најдат некој дополнителен трошок плус?
![]()