Сакам да прашам ШТО Е СО ТЕМИВЕ ЗА СЕКОЈА ДРЖАВА???
Не е баш за секоја држава, туку за позначајните. На Кајгана има 90 држави па никому ништо. Никој не се буни.
Сакам да прашам ШТО Е СО ТЕМИВЕ ЗА СЕКОЈА ДРЖАВА???
е па ме нема мене и тоа ... Лаки срце не бегај се вратив јас ..СДК дека форумчево не е тоа што беше во последниве 3-4 дена
Супер е сето тоа, само што јас не гледам во имево на форумот да пишува Кајгана. На 4chan има илјадници теми за кои стварно не сакаш да читаш, па ај да отвориме и такви. Што е кајгана па повеќе од форчан?Не е баш за секоја држава, туку за позначајните. На Кајгана има 90 држави па никому ништо. Никој не се буни.
Супер е сето тоа, само што јас не гледам во имево на форумот да пишува Кајгана. На 4chan има илјадници теми за кои стварно не сакаш да читаш, па ај да отвориме и такви. Што е кајгана па повеќе од форчан?
Да не одиме офтопик, сите знаеме зошто се отвораат такви теми Поздрав.Јас ти ја дадов кајгана како пример, отвори српските и странските форуми. Секаде е исто. Ние не правиме баш за секоја држава теми, туку за соседските и некои поважни....Сигурно сега нема да правам за Судан тема.
Ја прогнозирам на ЕтиопијаСДК се чека наредна тема за друга држава!
јас ке напрам сега за конгоЈа прогнозирам на Етиопија