Цагер е на сказалки,ова нема благе везе,дигитален21:21 цагер...како да не....даље...чоек...не ми се верува дека денес сум на еден сендвич од работа.нишо неам јадено....ни ми се јади.....појдов и јас по матната....
Ne beee... si se sakavme nie i toa mnogu, imashe mnogu ljubov vo taa vrska, jas sto bev so drug toa bese skroz na kraj koga veke pochna da mi stanuva dosadno i nekako monotono... so nego jas porasnav, so nego nauciv se, se sto znam sega vo zivotov ama jbg... sakash promena posle 2 ipol godini, mala bev ushte nemoj odma da mi vadish muabeti deka losho vlijaam, bash naprotiv, mnogu sum fina i dobra, covek ke se usreki ako e so mene Sakam da kazam de...А шо се деси со љубовта, со верноста? ах бе лошо влијајш на луѓето....
умре ѓупката шо те фалеше па мораш сама да се фалиш сега ...Ne beee... si se sakavme nie i toa mnogu, imashe mnogu ljubov vo taa vrska, jas sto bev so drug toa bese skroz na kraj koga veke pochna da mi stanuva dosadno i nekako monotono... so nego jas porasnav, so nego nauciv se, se sto znam sega vo zivotov ama jbg... sakash promena posle 2 ipol godini, mala bev ushte nemoj odma da mi vadish muabeti deka losho vlijaam, bash naprotiv, mnogu sum fina i dobra, covek ke se usreki ako e so mene Sakam da kazam de...