Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Сакам да кажам дека 99% од нас немаме појма што се случува низ светот. Се жалиме за некои бесмислени работи, додека други пробуваат да пронајдат начин за да преживеат. Од секогаш ми била доволна само љубовта, верувајте доколку ја има неа можете се да постигнете. Јас љубам да помогнам некому, отсекогаш сочувствувам со другите, не сум себична. Одамна се зачленив во проект, горда сум на себе и сите млади низ светот кои ја подржуваат акцијата. Мислам дека интернетот треба да се искористи за нешто корисно, а не само да се седи на Facebook и слично. Овој пат сакам да споделам едно видео со вас, се надевам ќе издвоите малку од вашето скапоцено време и ќе ја погледнете тажната приказна на оваа земја Уганда, и како младите се борат да го спречат тероризирањето на Joseph Kony. Поздрав и имајте убав ден.. Нека биде Љубов!

http://vimeo.com/37119711

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and The_melnicanecot

Maks

Староседелец
Сакам да прашам да не е некој за кафе?:D

animated_photos_25.gif

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Драги членови
До сите читатели и посетители на под форумите Ноќен живот, Хоби, Музика и Серии, доколку забежете оф-топици, линкови до сајтови со илегална содржина, дупли теми и.т.н. Пријавете или пратете ми порака. Повеќе очи гледаат повеќе од 2.
Поздрав и благодарам.
:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludi Maks

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
вторник - шклорник. И штиклата го згмечи сувиот пикавец.
Денес, откажано предавање во краен момент, џабе станување. Ама затоа јас се вратив дома, се дотерав, делев кофеин, никотин, позитивна енергија, убави муабети со колегите и му се предадов целосно на сонцето. Го апсорбирав секој можен зрак. Кога си дојдов, тоа си замина. Договорени! :giggle

А во живтот сешто! И ништо. Некултурата чувајте си ја дома во саксија, ве молам.

Март дојде, а јас со мачорот се душкам февруарски уште. :)
Љубовта не е лесна, воопшто. Само силните луѓе љубат. Други пак глумат оргазми, а трети - це ли врски! Веќе не се прашувам како, зошто и колку. Некои работи се сллучуваат едноставно.
Сега не е тажно, тоа е најважно.

И да, можеш од сите да избегаш, но не и од тебе самиот.

Вторник е во жолто. А јас во сино :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and True_Blood
Статус
Затворена за нови мислења.